Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldről hazamenni temetésre?

Külföldről hazamenni temetésre?

Figyelt kérdés
Meghalt a férjem 82 éves nagymamája.Több 100 km-t kellene utazni a temetésre,ami több tízezer ft-ba kerülne,de nekünk nincs annyink.Ő azt mondja,hogy nem gond,nem megy el és kész,de én elég rosszul érzem magam.Gondoltam kérek kölcsön az útra egy ismerősömtől,de ő nem engedi.Mi lenne a helyes?
2013. febr. 28. 13:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%
Majd a férjed eldönti. Az sem tragédia, ha nem mentek el. Az anyagi ok érthető magyarázat arra, hogy kihagyja a temetést. Majd ha legközelebb "hazamentek", akkor kimentek a sírjához.
2013. febr. 28. 13:16
 2/27 A kérdező kommentje:
Ő is épp ezt mondta.Csak az egész családja utál engem és tuti az én hibám lesz az egész.
2013. febr. 28. 13:27
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Te ne az egész családdal foglalkozz, hanem a férjeddel. A többiek le vannak ejtve.
2013. febr. 28. 13:28
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a férjedre. Ha ő túl tudja magát tenni úgy, hogy nem megy el a temetésre és nem probléma neki, akkor ne erőltesd. Ha nagyon el akarna menni, akkor az út árát bármi áron előteremtené.
2013. febr. 28. 13:28
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon bántana. Nemrég halt meg mamám testére üzleti útról jöttem haza (Hollandia) a temetésre, nem bírta volna a lelkiismeretem.

De az hogy én ilyen idióta vagyok nem jelenti hogy neked is így kell érezned...gondold végig ha tudod hogy nem fog bántani a dolog akkor ne költsetek rá, a család biztos megérti. Sajnos a mamának meg már mindegy.

2013. febr. 28. 13:31
 6/27 anonim ***** válasza:
59%
Ha külföldön éltek hgy nem tudtok annyi pénzt osszekaparni hogy hazamenjetek a nagymama temetesèsère? Szerintem elég gáz hogy nem lesz ott, a család ha eddig utált akkor most még jobban fog.ami érthető. Ha forditva lenne te hogy érezted magad? Szerintem a párod csak nem akar vitát és ezért nem mondja hogy menni akar....
2013. febr. 28. 13:31
 7/27 anonim ***** válasza:
37%

A nagymama temetése nem akkora katasztrófa.....Telefonban részvétet nyilvánítotok.Aztán ha hazamentek kimentek a sírhoz.

Nálunk ugyan ez volt.Mi sem utaztunk haza a nagymama temetésére.Persze rosszul éreztem magam,de 1000km nem egyszerü 2 kisgyermekkel,föleg 2-3 napra......

2013. febr. 28. 13:35
 8/27 anonim ***** válasza:
70%

13.31

Attól mert valaki külföldön él nem jelenti azt,hogy milliomos...

Egy ilyen kiruccanás legalábbis nekünk:500€ ba kerül.....

Ezt nem mindenki tudja megengedni.

2013. febr. 28. 13:37
 9/27 anonim ***** válasza:
21%
gyönyörű kis család lehettek a szülei büszkék lesznek...
2013. febr. 28. 13:38
 10/27 anonim ***** válasza:
56%

Mi kerül 500 euroba? Persze reális a több 100 km de majd mondjuk én Olaszországbol oda vissza megvan 300 eurobol. Repülő is létezik amugy meg. Franciaországbol 140 euro oda vissza egy főre.

Nem 87.ik unokatestvér hanem a nagymamája aki azért közeli rokonnak számít. Ha meghal az anyja akkor se megy haza mert nem teheti meg?

Amugy nem azt hogy milliomosnak kell lenni mert külföldön él de azért hogy ennyire ne legyen.....

2013. febr. 28. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!