Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem tudok vécézni a férjem...

Nem tudok vécézni a férjem szüleinél? 23/L

Figyelt kérdés

Ez a problémám minden látogatás során fennáll. A férjem szülei és a testvére egy 1,5 szobás lakásban laknak. Az egyik szoba nagyon kicsi, a másik sem túl tágas, igy amúgy is zsúfoltan vagyunk.

A legnagyobb problémám, hogy képtelen vagyok ilyen körülmények között vécézni, mert kb minden szak érződik, minden hang hallatszik. A 3-4 napos látogatásokat igy irtózatos hasfájással kell átvészelnem.

Én vagyok túl szégyenlős? Mit lehetne tenni?

Már ott tartok, hogy utálok oda menni, pedig a családot kedvelem. Sajnos nem megoldható az, hogy többszőr menjünk kevesebb időre, pedig ez lenne a legjobb.

2016. júl. 9. 09:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, hogy milyen érzés, belém nagyanyám ültetett el egy ilyet még gyerekkoromban, mert mindig rám ripakodott, hogy túl sok WC papírt használtam (ami nyilván nem volt igaz, mert ha kevesebbet használtam, akkor meg nem tudtam tisztára törölni), minden esetre ennek az lett az eredménye, hogy reflexből visszatartottam a nagyobb dolgaimat, ha nem otthoni környezetben mentem el WC-re. De ez így nem egészséges, és neked sem lesz így jó hosszú távon. Igenis meg kell tanulni máshol is ellazítani magad, ha menni kell, akkor menni kell, és van szagtalanító. Én megoldottam magamban, és most már ezzel nincs problémám.
2016. júl. 9. 10:31
 12/40 anonim ***** válasza:
87%
Hú de ismerős, velem is mindig ez van, pisilni tudok, de nagy wc-re még csak ingerem sincs, abszolút megreked minden, aztán mikor végre haza jövök akkor minden jön kifelé. Tudom elég gáz, de mit csináljak, már nem merek vendégségben enni se. :(
2016. júl. 9. 10:31
 13/40 anonim ***** válasza:
82%
Légfrissítő? Jobb híján egy dezodor is megteszi .
2016. júl. 9. 11:06
 14/40 anonim ***** válasza:
74%

Gondolj arra, hogy ők is kakilnak. És az övéké sem rózsaillatú.

De nem is értem, hogy hogy vagytok ott 3-4 napot. A félszobában vagytok a testvérével?

2016. júl. 9. 11:11
 15/40 anonim ***** válasza:
73%
Hú, hát megértem, hogy kényelmetlen neked.. De mást nem tudok tanácsolni, ha végeztél, rögtön fújd be jól légfrissítővel, hogy nyomja el a szagot. Igen, túl szégyenlős vagy, nem kellene ilyennek lenned.
2016. júl. 9. 11:19
 16/40 anonim ***** válasza:
12%

" mert kb minden szak érződik"

észak is?

2016. júl. 9. 12:19
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom miért van ez, de úgy látszik sokaknál ez természetes, hogy máshol nem megy.

Egyik nap a barátnőmnél ebédeltem, és ha hirtelen bekajálok jön az inger. (úgy barátnőm, hogy én is nő vagyok, tehát nem párkapcsolat) Nos nála is ez történt, elpilledtünk evés után és egyszer csak megjött a jelzés alsó fertályon. Vagyunk olyan jóban, hogy ez nem okozhat problémát alapból, mondtam is neki, hogy bocsi, de én most lehet elmegyek nagy dologra. Kijöttem, kérdezi, hogy na siker? mondom ááá semmi. Kérdezi: adjak újságokat? :-D

Sehogy nem ment, mondtam, ezt most már haza viszem.

Szóval én megtudom érteni, az első időkben mikor oda cuccoltam a pasimhoz és a szüleihez, én is szenvedtem, mert az is egy kis lakás volt, és a konyha mellett volt a wc. Igazából legjobban a hangok zavarnak, ritkán sikerül pukkanás nélkül, és inkább ez feszélyez.

2016. júl. 9. 12:21
 18/40 anonim ***** válasza:
67%

Nincs ablak? Ventillátor?

Mi is a konyhából választottuk le a fürdőt. Ablakot nem lehetett vágni a tűzfalba, de van ventillátor.

2016. júl. 9. 12:38
 19/40 anonim ***** válasza:
83%
Viszel magaddal egy illatosító sprét, a szag megoldva.
2016. júl. 9. 13:08
 20/40 anonim ***** válasza:
81%

Ugye tudjátok, hogy a légfrissítő nem varázsspray?

Nem szünteti meg a szagot. Olyan, mint mikor valakinek hónaljszaga van. Ha befújja magát, csak deo és hónaljszaga lesz, előbb meg kell mosni.

A szarszag sem tűnik el, csak a spraytől japán kert és szarszag lesz.

2016. júl. 9. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!