Nem tudok vécézni a férjem szüleinél? 23/L
Ez a problémám minden látogatás során fennáll. A férjem szülei és a testvére egy 1,5 szobás lakásban laknak. Az egyik szoba nagyon kicsi, a másik sem túl tágas, igy amúgy is zsúfoltan vagyunk.
A legnagyobb problémám, hogy képtelen vagyok ilyen körülmények között vécézni, mert kb minden szak érződik, minden hang hallatszik. A 3-4 napos látogatásokat igy irtózatos hasfájással kell átvészelnem.
Én vagyok túl szégyenlős? Mit lehetne tenni?
Már ott tartok, hogy utálok oda menni, pedig a családot kedvelem. Sajnos nem megoldható az, hogy többszőr menjünk kevesebb időre, pedig ez lenne a legjobb.
De jó, hogy neked ez a legnagyobb gondod.... komolyan, feleslegesen szégyellősködsz, elmész, kinyomod és kész.
Könyörgöm, most jobb szenvedni, meg akár egészségi károsodást szenvedni?
Bélcsavarodást nem kapsz, de én görcsöltem már úgy be, hogy ügyelet, hashajtó és aztán még négy napig kb. járni nem bírtam, úgy feszült meg gázosodott minden.
Amikor még nem költöztem össze párommal, nálam is ez volt, ráadásul idegesítő is volt, hogy anyósék folyamatosan felhívták a figyelmem, hogy menjek wc-re, ne tartsam vissza, az nem egészséges, te jó ég milyen gáz volt. pedig mentem én kisvécézni, de nagyra nem vitt rá a lélek, mert a wc közvetlenül a konyha mellett volt, ahol ők épp beszélgettek...
Azt csináltam, hogy éjjel intéztem el ezeket. Úgy is lehet, hogy azonnal lehúzod a vécét, így nem szaglik...
Igen, a wc itt is a konyha melett van. :)
Az a gond, hogy nem önszántamból tartom vissza, tényleg nem megy. Meg náluk éjjel is nagy a forgalom, mindig van valaki, aki nem tud aludni. Nappal is alszanak, gondolom emiatt.
Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül! :) Én sem tudok. És nekem még inger sincs ilyenkor, bár amúgy hétköznapokon szinte percre pontosan járok.
Bár az évek alatt ez enyhült, amikor egyszer irtózatos vírust kaptam el és alul-felül jött minden, na azt a szomszéd utcában is hallották szerintem. Pedig ők is aranyos emberek, akik ezt tök természetesnek veszik. Nálunk ez még beszédtéma sem volt, nemhogy kihallatszódjon, épp mi történik a wc-n...
Nehéz, tudom, meg kellemetlen. Mi max 2 napra megyünk egyébént.
N 27
Szerinted ők nem kullantanak, amikor ott vagy napokig?!
Teljesen természetes dolog, hogy ami bemegy, annak valahol ki is kell jönnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!