Anyósom kiborult, hogy "dolgoztatom" a lányomat. Tényleg akkora dolog ez?
Van egy 18 éves lányom, és ugye most nincs suli. Otthon van, és segít a feleségemnek a házimunkában meg ilyenek.
Tegnap felvetettem neki azt az ötletet,persze csak poénból, hogy nincs e kedve segíteni nekem ma, homokot lapátolni. Ugyanis medencét csinálunk.
Erre nagyon megörült azonnal rávágta, hogy dehogynem, legalább lebarnul a napon. Ma felébredtünk olyan 7 körül, és neki is láttunk. Azt gondoltam, hogy nem fogja bírni, de nagyon ügyesen ment neki.
Aztán 1körül megjelent az anyósom, és meglátta, hogy a pici unokája lapátol, a napon. Elkezdett üvöltözni velem, hogy nem vagyok normális, egy 18 éves lányt dolgoztatok a tűző napon stb. Hiába mondta neki a lányom, hogy ő akarta, mintha meg sem hallotta volna. Ment a hiszti, aztán hazament mi meg folytattuk tovább a melót. Pontban 2kor fejeztük be. Annyit mondott a lányom, hogy mostmár azért érzi a kezeit.
Mi a véleményetek? Tényleg akkora dolog volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!