Ez normális dolog?
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Még tanulunk mindketten, 1 éve együtt is élünk, minden a legnagyobb rendben működik köztünk. A szüleink nem ismerik egymást, nem tartottuk még fontosnak a bemutatást, mert beláttuk mindketten, hogy mentalitásbeli különbségek miatt nem jönnének jól ki.
Mindezek ellenére az ő anyukája szivességeket próbál kérni a szüleimtől a páromon keresztül, és nekem ez roppant kellemetlen, mert engem gyakorlatilag a szüleim tartnak el és a páromat is sok mindenben segitik. Ez most már a sokadik alkalommal történt meg, volt hogy a szüleim segitettek, volt hogy a párom inkább kitalált valamilyen kifogást, de én úgy érzem hogy ezt ennyiszer eljátszani pofátlanság. Mondtam a páromnak, hogy most már aztán állitsa le az anyukáját, vagy segitsen ő neki, mert az én szüleim nem fejős tehenek és semmivel nem tartoznak az ő anyjának. A párom attól fél, hogy megsérti az anyukáját, igy most ez az egész a mi kapcsolatunkat mérgezi. Mit kezdhetnénk a helyzettel?
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én nem értem:
"A szüleink nem ismerik egymást, nem tartottuk még fontosnak a bemutatást, mert beláttuk mindketten, hogy mentalitásbeli különbségek miatt nem jönnének jól ki."
És:
"Egy példa: hogy vigyék őt el autóval valamilyen rokonához. Egyszer apu elvitte, mert pont arra volt dolga..."
Akkor mégis találkoztak már a szüleitek ezek szerint nem? Vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!