Ti tudnátok ilyet tenni? Normális dolog ez?
Van az anyósnak egy unokája, aki még nincs két éves. Van két menye, közel élnek egymáshoz (nyilván az egyiké az unoka, a másiknak még nincs gyermeke), s mind a kettő terhes, pár nap különbséggel van kiírva a szülés időpontja. Évek óta van egy eü. problémája az anyósnak, és évek óta halogatja ő is és sajnos az orvos is a beavatkozást. Nem halálos a dolog, csak zavaró. Javasoltak neki beavatkozást, amit ő elutasított, hogy ő inkább meghal, meg ő már nem fekszik kés alá, stb. stb.
Aztán éppen azokban a hetekben, mikor a két meny ki van írva szülni, mégis beadja a derekát, hogy akkor legyen műtét. Előtte az orvoshoz a férjekkel és az egyik kismamával fuvaroztatja magát, és tesz egy megjegyzést, hogy neki egyik menye se fog tudni segíteni a műtét után.
Ha amúgy nincs rossz viszony, normális dolognak számít ez?
Én az egyik családtag kozmetikusa vagyok, de ismerem jól a nagymamát is, és azt hittem lepetézek!
"Én az egyik családtag kozmetikusa vagyok" hát persze.
Mi meg a fodrászuk!
Évek óta van egy eü problémája, aminek a megoldásától nagyon félt. Viszont ez a probléma úgy látszik túlnőtt a félelmén. Ja, hogy pont akkor lesz a műtét, amikor az unokák születnek? Hát istenem. Mi a probléma? Magatoknak szülitek a gyerekeket, gondolom tudtok róla segítség nélkül is gondoskodni.
Talán azért mondta, hogy nem fogtok tudni segíteni műtét után, hogy lássátok nem csak ő nem fog tudni segíteni neki.
Off. Szerintem Te az egyik terhes meny vagy, de ez nem fontos. Ha viszont igaz, hogy a kozmetikus, akkor annyi a kérdésem, hogy
Nincs elég időd bent pletykálni munkaidőben? Nem háborogsz eleget napközben? Minek ítélkezel vadidegen emberek felett?
"Mert erkölcsi lény vagyok. "
Mintha csak a VV értelmesebbnél értelmesebb aranyköpéseiből ollózták volna :)
"erkölcsi lény", ez meg mi?? :DDDD
Azt már tudom, hogy petéket rak, tehát valamilyen rovar lehet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!