Miért ilyenek a párom szülei?
2,5 éve vagyunk együtt a párommal, 1,5 éve itt lakik nálunk, a szüleimnél. Az ő szülei 50 km-re laknak.
Akárhányszor hívtuk őket, hogy jöjjenek át ilyen-olyan programra, nem jöttek (nem sok alkalom volt, 3-4).
Most viszont 2. alkalommal volt, hogy itt jártak a városban és csesztek szólni, hogy fussunk màr össze. Azóta megint voltak itt (3.alkalom), a szüleim mondták, hogy hívjuk be őket egy kávére, de megint csesztek bejönni, hülye kifogásokkal jöttek.
Nekem nagyon rosszul esnek ezek. Ennyire nem érdekli őket a saját gyerekük? Meg én, a szüleim, vagy hogy hol lakik a gyerekük 1,5 éve?
Ugye jogosan vagyok "megsértődve"?
Hogy lehet kezelni az ilyet? Pár napja annyire kiakadtam ezen, hogy elkezdtem bőgni meg hisztizni a páromnak, hogy hogy lehetnek ilyen primitívek a szülei, amit megbántam, de egyszerűen azóta se tudok túllépni ezen.
az is lehet,hogy nem akarják megismerni a szüleidet. sok esetben a két fiatal szülei az esküvőn találkoznak először. szerintem azzal sincsen semmi baj.csak azért mert ti jártok, nem jelenti,hogy a szüleiddel meg akarnak ismerkedni. én nem látom ezt olyan nagy gondnak. majd ha komolyodik a kapcsolat,mármint eljegyzés, tényleges összeköltözés(nem szülőknél) akkor lehet máshogy fognak hozzátok állni. nem lehet tudni.
szerintem kár emiatt lehülyézni a szüleit és hisztizni a párodnak. lépj rajta túl szerintem, mindenki úgy jár a legjobban. ha már 3-4x visszautasították a meghívást,le kéne esni,hogy NEM akarnak menni.
Nem az a bajom, hogy ide nem jönnek, hanem hogy a saját gyerekekükkel nem hajlandóak találkozni.
Amúgy meg most vettünk házat, amiről fogalmuk sincs, egyszerűen mert 2 hónapja nem volt alkalmunk elmondani.
Nem, nem jogosan vagy megsértödve.
A párod szülei nem szeretnek vendégeskedni, ezért nem igazán kapnak az alkalmon, hogy elmenjenek a szüleidhez. Mert az nem egészen ugyanaz, hoyg a saját gyereket meglátogatják a lakásán, vagy az anyósjelöltekhez kellene beállítani. Ugyanis nagy különbség, hogy a gyereket "nézik meg", vagy családlátogatást tartanak.
Emellett ha a ti városotokban járnak, akkor sem biztos, hogy van idejük vendégeskedni, valószínübb, hogy csak elintézik, amit akarnak, és a többi idöt otthon akarják eltölteni.
"Amúgy meg most vettünk házat, amiről fogalmuk sincs, egyszerűen mert 2 hónapja nem volt alkalmunk elmondani."
Miért, ti nem ismeritek a telefont?
akkor se szólj ebbe bele. ha a barátodat zavarja majd ez, akkor ő lerendezi a szüleivel.
ne bonyolódj ebbe bele. nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!