A párom szülei nem fogadnak el engem. Kissé bonyolult az egész, mit tehetek? Bővebben lent.
Csak az a megoldás, hogy külön költöztök és nem a ti szüleidhez. Eszedbe ne jusson.
Írod hogy félsz, hogy rábeszélik más barátnőre, na ha ez sikerül nekik akkor örülj hogy megszabadulsz tőlük. Normális embert nem lehet valakire rábeszélni.
Nem értem, hogy a párod miért szégyenkezik miattad. Azért mert nem jössz ki a szüleivel?
Ne akarj megfelelni a szülőknek, tegyél rá nagy ívben, arra koncentrálj, hogy nektek jó legyen mikor együtt vagytok. Hosszú távon csak is a szülőktől való különköltözés jelenti a megoldást. Ugyanúgy elkezdődnének a problémák ha a te szüleidhez költözne.
Azon felesleges idegesítened magad, hogy egymással hogyan viselkednek, főleg a saját házukban. Voltam tanúja én is borzalmas veszekedéseknek egy régebbi barátnőm szülei illetve a lányuk között, de ilyenkor elvonultam, és hagytam hadd rendezzék el maguk között. Neked sincs közöd ezekhez a dolgokhoz, amíg téged nem bántanak.
A lebeszélésről annyit, hogy ha a barátodat így el lehet szakítani tőled, akkor annyit is ért az egész kapcsolat. Felnőtt ember már, nem utasításokat kell követnie, maximum tanácsot meghallgat, és kész.
"Egy dologtól félek csupán, hogy a párom szülei ráerőltetnék, rábeszélnék azt, hogy legyen más barátnője."
Nagyon gyerekesek vagytok mindketten, ha ez komolyan felmerül.
Te egy bizonytalan kislány vagy, akinek gőze sincs róla, mit szeretne az élettől, a "pasid" meg egy még kisebb kisfiú. Még évekre van attól, hogy akár csak gondolat szintjén önállósodjon, és ebből az anyagi függés a legkevesebb. Ő még kamaszként működik, te már épp kinőve a kamaszkorból, de mindenesetre baromira nem vagytok egy szinten.
Nekem is ez tűnt fel:
" Egy dologtól félek csupán, hogy a párom szülei ráerőltetnék, rábeszélnék azt, hogy legyen más barátnője."
Nincs ilyen műfaj, hogy te meg ezért magadat okolod????
Az súlyosabb, amit később írtál, hogy bizonytalan: melletted áll-e?
Ha igen: akkor a párod, ha nem, vagy habozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!