Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mit tegyek? A...

Tornai Katalin kérdése:

Szerintetek mit tegyek? A párommal élek a szülei házában. A párom és köztem sok a feszkó, mert a szülei sokszor hangolják őt ellenem. Főleg az apukája ellenséges velem.

Figyelt kérdés
Mindig csak kritizálak,soha semmi nem jó,amit és ahogyan csinálo.Ráadásul a párom is azt mondja,hogy ne öltözzek el,mert az olyan lenne,mintha nem szeretném őt.Pedig szeretem őt,csak lelkileg nem bírom ezt az állandó feszkót,ráadásul sokat vitázunka szülei miatt,igaz néha magunk miatt is,de az ritkább
2015. jún. 30. 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem egyértelmű? Költözzetek külön! Ne te költözz el, hanem menjetek együtt! Hány évesek vagytok?
2015. jún. 30. 07:47
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem költöztök el mindketten? Szerintem ez a normális, hogy egy pár nem valamelyik szülőnél lakik, hanem saját külön háztartásban. Sosem vezet jóra az ilyen együttélés, akármennyire is mintacsalád v jól kijönnek a felek egymással.
2015. jún. 30. 07:47
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Jól gondolom, hogy tévednek az előttem szólók, és nem talicskával toljátok a milliókat?
2015. jún. 30. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
3-as, mi sem talicskával toltuk a férjemmel és mégis külön tudtunk menni, mert nem volt annyira szerencsétlen (most már ) a férjem, hogy ne tudja megoldani. Baromi sok munka volt, rengeteget dolgozott, de legalább külön vagyunk! Avval, hogy külön költöztünk szerintem a szülők életét is megkönnyítettük, nem várjuk el, h még 30 éves létünkre is állandó támogtást nyújtsanak, mert "nincs energiám" elmenni nap 12 órát melózni .. (ez főleg a kérdező párjára vonatkozik). Nekem ebből már lejött, h milyen élet vár a kérdezőre, ha a barátja annyira nem képes h félretegyen egy albira mondjuk 180 ezret úgy, h nincs annyi kiadása, mintha önálló háztartásban élne. De nyilván neki ez az egyszerűbb, h otthon minden megvan, nem kell megerőltetni magát semmiért. Igazából felelőség sincs rajta túl sok.
2015. jún. 30. 08:07
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 3-as: Nem gondoljuk, hogy talicskával tolják a milliókat! De, te milyen megoldást látsz erre a problémára? Feszültség van a fiatalok meg a szülők között, akkor csak úgy lehet megoldani, ha megszüntetjük. Ennek pedig az a megoldása, ha a fiatalok elköltöznek egy önálló lakásba. Vagy költözzenek a kérdező szüleihez, lehet, hogy ott nem lesz ilyen probléma!
2015. jún. 30. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Költözzetek külön, amint tudtok. Vagy vegyétek számba, hogy rámegy a kapcsolatotok.

Mi egy kedves "barátnő" félévig tartó áskálódása következtében (meg mert a párom nem szrt a kitalációira) szakítottunk. Eddig bírtuk...

Szóval, vagy elhúzol/tok, vagy nyelsz, s egyszer kifakadsz.

De én mondjuk nem is tudnék ilyen nyúllal együtt lenni, aki nem áll ki értem.

2015. jún. 30. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
:) milyen duma ez már, hogy ne költözzek el mert az olyan mintha nem szeretném..? Szerinted ő szeret téged? Ha szeretne veled lakna nem a szüleivel. Nálunk ez nem volt kérdés pedig mi is nagyon szeretjük a szüleinket, de pont jó nekünk albérletben. Lehet könnyebb lenne ha nem menne el havi 50e Ftunk lakbérre meg ha anyósom vagy az anyám főzne-mosna ránk, lehet még dolgoznom sem kellene, de inkább felnőttem, pénzt keresek és élek belőle. A házimunkát megcsináljuk mi, nem élünk olyan nagy lábon de így megmarad a családi béke. Engem is szívat apósom ha átmegyünk hozzájuk, de a párom megvéd ha kell, aztán ha hazajövünk átbeszéljük de 10 percnél tovább nem törődünk ezzel. Én így boldog vagyok.
2015. jún. 30. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

most biztos le leszek pontozva. de szerintem örülj neki, hogy eddig megengedték , hogy náluk lakj.elvégre nekik nem vagy "senki", csak a fiuk barátnője, nem a felesége vagy az unokáik anyukája.érted a dolgot.az ő lakásuk, gondolom nem szívesen látnak ott, azt hitték, hogy csak átmenetileg laksz majd ott.

szerintem keressetek valami albérletet ami olcsó.mivel otthon laktok egy ideje gondolom spóroltatok, tudtatok félrelakni. na meg nekem ne mondja senki, hogy 2 dolgozó ember nem tud fenttartani egy kis albérletet.bőven elég egy szoba,konyha,fürdő. persze fővárosban drágák de szerintem mindent meg lehet oldani.tényleg nem szép dolog befészkelni magadat másokhoz és még neked áll feljebb. úgy értem ők tettek neked szívességet. költözz el együtt a barátoddal és lehet a végén jó viszonyod lesz a szüleivel, ha már nem éltek együtt.:)

2015. jún. 30. 10:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Sok okos oszt semmi megoldást nem tudnak kitalálni szégyenek vagytok
2016. márc. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!