Miért viselkednek így velünk párom szülei?
Szűkkörű esküvőt tervezünk a nyáron,s lehet,hogy már hárman,ez hamarosan kiderül :-) Az én szüleim sajnos nem támogattak minket,de a párom szülei tüneményként indítottak. Fel is ajánlották,hogy lakjunk náluk,esküvő után is,hely van,gond nincs. Én közben felvetettem azt páromnak,hogy jobb mindenkinek a saját vackában,esetleges súrlódások nélkül,és vettünk egy lakást. Még egy hónap van az átadás-átvételig,addig náluk lakunk,de már óriási bajok vannak.
Páromnak nincs autója,mert egy közös családi kocsit használtak,amivel semmi gond nem volt,mert nekem van kocsim,ha különmegyünk,de odaadták az övékét is,hogy használjuk,most hirtelen nem. Sőt olyan szinten alázták meg a fiukat miatta,hogy én javasoltam,hogy szálljunk ki az autóból,de az ápolásából,tankolásából,javíttatásából és műszakiztatásából is. Először csak km-korlát volt rajta,hogy x km-nél többet nem mehetünk vele,aztán x időre tegyük vissza a garázsba (nem azért,mert nekik is kell),amíg úton voltunk,telefonok: hol vagytok már,oda minek mentek,s a legjobb: menjünk haza,amíg párom apja finom és nőies,mert a vasárnap nem arra való,hogy mi kettesben autókázzunk és kiránduljunk. Itt azt mondtuk: kiszállunk.
Ezután jött a víz: újabban nem fürödhetünk este 8 után,mert ahogy fogalmaztak: a víz el lesz zárva,a gázgyújtó el lesz dugva. Ez se volt eddig,nyár van,ők is vígan fenn vannak éjfélig,de mikor a fiuk,a párom ezt kikérte magának,úgy orditottak vele,hogy szájon töröllek,mindezt egy 31 éves férfinak! Én 30 vagyok,mindketten dolgozunk,és mostmár a délutános műszakból a párom izzadt csatakosan,olajosan fog lefeküdni este 10 után,mikor hazaér,úgy néz ki!
Mondtam,hogy nekem volt igazam,amikor úgy gondoltam,kell a külön lakás,pedig akkor még semmi baj nem volt. Mert ha ide szültem volna,ahogy akarták,este 8 után nem nyithatom meg a vizet,ha beteg a gyerek? Nem mondtak rá semmit. Mégis mi bajuk lehet?
Valószínűleg nincsen náluk minden rendben agyilag.
A te szüleid miért nem támogattak titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!