Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet azzal együtt...

Hogyan lehet azzal együtt élni, hogy az anyósunk nem szereti, nem látogatja, tudomást sem vesz az unokáról?

Figyelt kérdés
Ti hogyan éltétek meg?
2016. máj. 15. 16:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez egy örökös probléma. anyám is ugyanilyen a barátnőmmel. Sőt még apám is. Bár a szüleim mindig is ilyenek voltak, nem jó nekik semmi és senki.
2016. jún. 9. 15:40
 22/22 anonim ***** válasza:

Az én anyósom is alig foglalkozik a fiammal. A férjem előző kapcsolatából szarmazó kislánynak a csillagokat is lehozza. Viszi nyaralni, megvesz neki mindent. Amikor 5ösben csináltunk programot, a kislánynak simán megvette 10ezer Forintért a gördeszkát, a fiamnak pedig semmit, pedig ott állt mellette. (Máskor pedig más játékot vett a kislánynak, a fiamnak pedig semmit)

Ha a férjemnek szóvá tettem, akkor én voltam a szemét, ha anyósnak, akkor elmebeteg voltam, hogy ezek után azt feltételezem, hogy ő kivételez valamelyik unokájával.

Aztán ne bírtam tovább, és elváltam. A férjem belátta, hogy hibázott, és megmondta az anyjának a véleményét, azóta nem beszélnek egymással.

Anyós most a kislányt meg a kislány anyját uszítja ellenem és a fia ellen. (Meg a saját testvéreit, és az apját. )

De megmondom őszintén, hogy csak szánalmat érzek iránta. Valószínűleg nincs jobb dolga, mint szart kavarni. Az ő élete nem lett jó, most elcseszi másét is..

2016. jún. 30. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!