Miért nem bírja elfogadni, hogy mi együtt vagyunk boldogok és saját életünk van?
Jelenleg én vagyok a boszorka anyós szemében,elvettem a kisfiát. Aki nem mellesleg önként és dalolva költözött hozzám majd együtt 300 km-re anyóséktól, kialakítottuk a saját életünk, nem engedünk semmibe beleszólást. Összeházasodtunk, látványosan nem örült,főképp hogy nem az ő akarata szerint csináltuk,hanem ahogy ketten eldöntöttük.
Ha van lehetősége,a férjemnek sutyorog,ellenem próbálná hangolni,illetve faggatni hátha mond rólam negatívumot (szerencsére nem hagyja magát,nem tudja kikezdeni a házasságunk)
Már nagyon unom,sose unja meg? Az ilyen anyósok sose unják meg?
majd akkor unja meg, ha a fia nem áll vele szóba ezek miatt.
addig meg nincs "veszteni valója", úgyis nyomja tovább a rizsát.
vannak ilyen emberek, kitudja lehet egyszer majd te is ilyen leszel, ha a gyereked mellett nem azt az embert képzeled el akit ő választott, pedig ugye ebbe semmi beleszólása nincsen senkinek.
"én vagyok a boszorka anyós szemében,elvettem a kisfiát" - ez van, ő nemigen fog változni.
Annak örülj, hogy férjed veled, ebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!