Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szólnátok neki ezért? Nem...

Szólnátok neki ezért? Nem hogy örülne kapott vmit!

Figyelt kérdés

Nem vagyok jóban anyósommal,nem is beszélek vele csak ha muszáj. Anyák napjára neki is csináltam az 1 éves fiammal kéz és láb lenyomatot. Nem lettek hűdeszépek,elég nehezen tudtam megcsinálni,mert a gyerek szerint ez nem olyan jó móka. De azért sikerült levenni a mintát.

Hétvégén a párom ment a gyerekkel köszönteni és oda adni az ajándékot.

Ma párom bejelentkezve maradt a facebookba,és láttam hogy írta neki hogy " Jó bunkó Andi,nekem adta a legrondább lenyomatot. A saját anyjának nem adott olyan szart!"

Anyukám is kapott,és ő kitette face-re is. Szerintem egyik se sikerült jobbra mint a másik,na mindegy. Eléggé bántva érzem magam,mert hogy utálom mint az állat mint az állat,de mégis veszödtem miatta h az unokájától kapjon vmit,és megint azt hozza le hogy én vagyok a bunkó.

Páromnak nem szóltam hogy láttam mit irt az anyja. Viszont kaptam tőle olyan megjegyzést ma,h szebben is megcsinálhattam volna az anyja ajándékát. Akkor még nem láttam az üzenetet mondjuk,mondtam neki h láttad mindkettőt,te választottad hogy azt viszed el amelyiket elvitted.

2016. máj. 4. 21:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%
17/20-as... itt hol volt arról szó, hogy minden ünnepre azt adnak? Amúgy attól nekem is hányhatnékom van (mintha a nagyi már csak nagyi lenne, megszűnt volna önálló emberként létezno), de itt egy anyák napjáról volt szó összesen, és arra meg tök jó ajándék ez, mert anya-gyerek kapcsolatáról szól.
2016. máj. 5. 14:43
 22/30 anonim ***** válasza:
30%
anyám tanítványának az anyja még a tanároknak is a gyerekeiről készült naptárat osztogatott, hát húzták is a szájukat :D viccen kívül te is megéred a pénzed, hogy ilyet küldesz anyák napjára amikor nem lenne kötelességed, hisz nem az anyád a férjed is megéri a pénzét és anyósod is nyafka, amiért ezért csapja ki a biztosítékot.
2016. máj. 5. 14:45
 23/30 anonim ***** válasza:
22%

anyák napján a saját anyádnak olyat adsz ami a TE és ANYÁD kapcsolatáról szól, nem pedig olyat ami a TE és GYEREKED kapcsolatáról, hisz a háládat fejezed ki ezen az ünnepen, ennyi erővel azt ünnepled duplán hogy te anya lettél...

off: tény hogy itt csak 1 ünnepről volt szó

2016. máj. 5. 14:47
 24/30 anonim ***** válasza:
84%
17-es, egyéb esetben egyet értenék veled, de Anyák napjára szerintem tökéletes ajándék...
2016. máj. 5. 14:47
 25/30 anonim ***** válasza:
12%
akkor azt hagyjuk hogy ez jó ajándék e vagy sem,de én idén könyszobrászattal vázát csináltam anyámnak, bele origami virágokat tettem. A páromat meg magam mellé ültettem és megmutattam neki egy könnyebb könyvszobrászati technikát amiből egy óriás szívet tudott a könyv lapjaiból hajtogatni. Eszem ágában nem volt az ő anyjának elkészíteni az ajándékot és párom is úgy volt vele, hogy az ő anyukája így ő készíti el az ajándékot. Szóval kérdező helyében magam mellé ültettem volna a párom, hogy a másik mintát ő készítse el a kedves mamának.
2016. máj. 5. 14:54
 26/30 anonim ***** válasza:
70%
Legközelebb készítsen a párod a kisfiad nevében ajándékot anyós pajtásnak, ha ő jobbat tud, vagy ne vigyetek neki semmit.
2016. máj. 5. 20:56
 27/30 anonim ***** válasza:
70%
Ha bunkónak titulál én az is lennék a helyedben. Nehogy már szimpla kedvességből csinálsz neki ajándékot erre ezt kapod, akkor már legyél tényleg bunkó hogy ne csak úgy mondja. Tőlem aztán nem kapna többet semmit de még egy unoka fényképet sem
2016. máj. 5. 22:46
 28/30 anonim ***** válasza:
36%

nem is értem ezt anyám idejében alapból kapott a nagyszülő fotót és kézlenyomatot, de nem ajándékként hanem azért mert ő volt a nagyszülő és jólesett megosztani ezt vele. Node anyák napján olyan dolgot adni neki, hogy boldog nagyanyáknapja legyen belőle pfff olcsón megúszta a kérdező,de mivel megszenvedett érte úgy érzi ő most hú de jó ajándékot adott sőt az anyósnak is készített így most ő lehet a mártír...

ezt még ki kellett írnom magamból :D

2016. máj. 6. 09:10
 29/30 anonim ***** válasza:
70%
Én ezt nagyon egyszerűen megoldanám, mégpedig a saját anyukádnak csinálj a fiaddal valami ajándékot, a férjed meg majd csinál a fiaddal valamit a saját anyjának ha akar. Ha meg nem, akkor nem lesz külön ajándék és kész. A férjedtől sem volt szép ez, hogy megjegyezte neked, hiszen ennyiből miért nem ő készített akkor a gyerekkel valamit?
2016. máj. 6. 09:21
 30/30 A kérdező kommentje:
Természetesen anyukámnak adtam ajándékot a saját nevemben is. Lenyomatot igy is úgyis csináltam volna,csak azért anyák napján kapták,mivel május 2-n van a fiam szülinapja is. Anyukám örült neki nagyon.
2016. máj. 6. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!