Szólnátok neki ezért? Nem hogy örülne kapott vmit!
Nem vagyok jóban anyósommal,nem is beszélek vele csak ha muszáj. Anyák napjára neki is csináltam az 1 éves fiammal kéz és láb lenyomatot. Nem lettek hűdeszépek,elég nehezen tudtam megcsinálni,mert a gyerek szerint ez nem olyan jó móka. De azért sikerült levenni a mintát.
Hétvégén a párom ment a gyerekkel köszönteni és oda adni az ajándékot.
Ma párom bejelentkezve maradt a facebookba,és láttam hogy írta neki hogy " Jó bunkó Andi,nekem adta a legrondább lenyomatot. A saját anyjának nem adott olyan szart!"
Anyukám is kapott,és ő kitette face-re is. Szerintem egyik se sikerült jobbra mint a másik,na mindegy. Eléggé bántva érzem magam,mert hogy utálom mint az állat mint az állat,de mégis veszödtem miatta h az unokájától kapjon vmit,és megint azt hozza le hogy én vagyok a bunkó.
Páromnak nem szóltam hogy láttam mit irt az anyja. Viszont kaptam tőle olyan megjegyzést ma,h szebben is megcsinálhattam volna az anyja ajándékát. Akkor még nem láttam az üzenetet mondjuk,mondtam neki h láttad mindkettőt,te választottad hogy azt viszed el amelyiket elvitted.
Igen,vitt virágot neki.
Jövőre tényleg nem adok semmit sem neki. Még ebben is csak a rosszat látja,és próbál engem feltüntetni a bunkónak.
Anyósod bunkó, legközelebb ne adj neki semmit, különben is a férjed dolga, az ő anyja.
OFF egyébként sosem értettem az ilyen szülőket, hogy minden ajándék, amit adni tudnak, a gyerekük fényképe, a gyerek által készített biszbasz, a gyerekük kézlenyomata, a gyerekük segge lenyomata... értjük, hogy nektek ez extra különleges, de másnak nem feltétlenül. olyat is olvastam, aki a férjének mindig a gyerek újabb fényképeit adta minden alkalomra, és itt kérdezte GYIK-en, hogy mit adjon a férjének, ha a gyerek már nagyobb és már nem olyan aranyos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!