Szólnátok neki ezért? Nem hogy örülne kapott vmit!
Nem vagyok jóban anyósommal,nem is beszélek vele csak ha muszáj. Anyák napjára neki is csináltam az 1 éves fiammal kéz és láb lenyomatot. Nem lettek hűdeszépek,elég nehezen tudtam megcsinálni,mert a gyerek szerint ez nem olyan jó móka. De azért sikerült levenni a mintát.
Hétvégén a párom ment a gyerekkel köszönteni és oda adni az ajándékot.
Ma párom bejelentkezve maradt a facebookba,és láttam hogy írta neki hogy " Jó bunkó Andi,nekem adta a legrondább lenyomatot. A saját anyjának nem adott olyan szart!"
Anyukám is kapott,és ő kitette face-re is. Szerintem egyik se sikerült jobbra mint a másik,na mindegy. Eléggé bántva érzem magam,mert hogy utálom mint az állat mint az állat,de mégis veszödtem miatta h az unokájától kapjon vmit,és megint azt hozza le hogy én vagyok a bunkó.
Páromnak nem szóltam hogy láttam mit irt az anyja. Viszont kaptam tőle olyan megjegyzést ma,h szebben is megcsinálhattam volna az anyja ajándékát. Akkor még nem láttam az üzenetet mondjuk,mondtam neki h láttad mindkettőt,te választottad hogy azt viszed el amelyiket elvitted.
Sz*rd le és kész. Az én anyósom is egy gennyláda, de már nem is erőltetem meg magam.
A férjemet meg simán befogtam idén a 2 évessel ajándékot "készíteni" az anyjának (ha akar) így szava nem lehet milyen lett...
Én tuti megmondanám a férjemnek, hogy láttam mit írt, és rohadjon meg! Sajna nem tudom az ilyet benyelni.
Mégegy eszembe jutott: apai nagyanyám gyűlölte anyut, mert az egyszemkisfia 300kmre költözött. Halála napjáig anyám alázkodott előtte, érdeklődött felőle, takarított nála félévente, sütött főzőtt, havonta pénzt küldött neki. Minden alkalommal, miután nála voltunk, jött a mocskolódó levél utána, hogy anyám mekkora szar, csúnyán takarított, nyeszlett csirkét sütött neki, meg eldugta a fényképeit, meg ilyen agybeteg dolgok.
Mikor anyu rákos lett, küldött neki egy gyásztáviratot(!) hogy reméli elpatkol és visszakapja a kisfiát, meg a két unokát is majd ő neveli. :(
Hát, nem jött be neki, mert Anya meggyógyult, ő meg magányosan patkolt el, mert többet felé se néztünk....
Nos, a férjem kezébe nyomnám a gyereket, próbálja már meg szebben levenni egy 1 éves gyerek kézlenyomatát, ha már ekkora nagy ász. Majd közölném vele hogy sikerülhetett volna szebben is, met ez ronda.
A továbbiakban nem foglalkoznék anyós ajándékaival, oldja meg a fia.
Hát utolsó, az én unokám februárban született, én is tenyér meg tappancs lenyomatot kaptam, szépen bekeretezve a lányomtól, meg egy csokor virágot, és igenis örülök neki, kitettem a falra, és szeretem nézegetni.
Remélem naptát is kapok majd az egyetlen unokám képeivel!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!