Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen pofátlan?

Miért ilyen pofátlan?

Figyelt kérdés
Anyósom kitalálta hogy jön hozzánk jövő hétvégén! De azt eszébe sem jut,megkérdezni hogy tudjuk-e fogadni? Ö kijelenti és azt gondolja hogy ez természetes. Azt is mondta hogy reggel jönne és este menne haza,ez így rendben is lett volna,de kitalálta hogy hát végülis nem tudja meddig marad,mert neki nem sürgős annyira haza menni! Ráadásul volt olyan hogy eljött hozzánk,megkínáltam ennivalóval és azt mondta hogy ö ezt nem enné meg,ezért el kellett menni neki külön kaját venni! Olyan is volt hogy megkérdezte van-e cigi? (párom dohányzik) erre mondom igen van és nyújtom felé hogy vegyen,mire közölte hogy ö ezt a szart nem szivja el! (cigit kellett venni neki).Már előre félek hogy mi lesz itt,ráadásul párom pont dolgozni fog,én meg a 4hónapos kisfiam mellett nem tudom még az anyóst is pesztrálni! Párom nem áll mellém,mert azt mondja hogy én vagyok az ellenséges pedig ez nem igaz! Mondtam neki akkor legalább ugy jönne ide amikor ö szabadnapos aztán tegyen ö az anyja kedvére ne nekem kelljen! Egy nagyon akaratos,nagyzolós nő egyébként,sajnos nem merem megmondani neki a magamét! De szerintem illene megkérdeznie hogy tudjuk-e fogadni,vagy hogy tudunk-e etetni +1embert. Mit gondoltok,túlreagálom?
2016. ápr. 14. 20:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
89%

Velem is eljátszotta ezt egyszer a párom. Itthon voltam a gyerekkel, az anyukája jönni akart "segíteni", neki meg nem volt szíve nemet mondani... Szörnyű volt.

A legközelebbi ilyen alkalommal nagyon összevesztünk. Végül úgy döntöttem, hogy arra a pár napra elmegyek anyuékhoz, ők meg boldogítsák egymást. Többet nem egyezett bele, hogy átjöjjön anyuka :-)

2016. ápr. 15. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!