Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bunkó és pofátlan ez egy...

Nem bunkó és pofátlan ez egy apától?

Figyelt kérdés

18 évesen lett először kapcsolatom. Nem voltam bulizós, inkább olyan otthon ülő könyvmoly.

Apu rövid véleménye a dologról: "Mi bajod, viszket a p.nád?"

Nem poénosan, nem viccesen, hanem kiabálva és utálatosan. Utána előbb zsarolt, hogy szakítsunk, majd megpróbált eltiltani.

Nem a barátommal volt bajuk, nem is ismerték.

Normális ez egy szülőtől?

2015. jún. 30. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Még szép hogy nem
2015. jún. 30. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Mármint érted hogy értem - nagyon nem szép dolog
2015. jún. 30. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem az. 18 évesen azért már saját életed van, amit tiszteletben kéne tartania, akár ott laksz, akár nem. Ijesztő, hogy némelyik szülő milyen szinten kapar bele a majdnem felnőtt gyereke életébe. Főleg ilyen gusztustalan módon.
2015. jún. 30. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nem
2015. jún. 30. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves, jóember lehet apukád...
2015. jún. 30. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

azoknak is jó lehet a lelkivilága akik le nullázzák a válaszokat.

szerintem is normális, hogy érdeklődsz a másik nem iránt. nem tilthat el tőle ennyi idősen és én a helyedben nem hagynám hogy rámenjen a kapcsolatom.

2015. jún. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!