Én vagyok a hibás, amiért megjegyzést tettem erre?
A férjemnek a hétvégén volt a születésnapja. Mivel az édesanyja is nagy főzős, megbeszéltük, hogy felosztjuk a szerepeket: ő készíti a süteményt, én pedig a többit. előételt, levest, másodikat.
Vasárnap reggel megjelent nálunk a férjem édesanyja, és hozott magával mindent. Nem csak a tortát, hanem a többi ételt is, és azt mondta, hogy hagyjam abba amit főzök épp, ő már elkészített mindent, és szó szerint kitessékelt a konyhából.
Apósom szerint nem tetszett neki a menü, amit terveztem, ezért magánakciózott.
Végül is az ő ételeit tálaltam fel, de utána négyszemközt mondtam neki, hogy: Mama, nem ez volt megbeszélve, én is készültem, szerettem volna meglepni a férjemet.
Ő meg erre, hogy az ő fia, jobban tudja, mit szeret, és joga van hozzá, hogy ha megszülte, akkor főzzön neki a születésnapján...
Nem tudtam mit mondani. Azóta sértődés van, ma felhívta a férjemet, és állandóan csípős megjegyzéseket tett, hogy majd ha húsvétkor megyünk, akkor talán azt se fogom megengedni, hogy készüljön a családnak? Ilyesmik... Mit tegyek? Pénteken délután vinnénk át az unokáját, de egyszerűen nincs hangulatom átmenni. Férjem szerint túlreagálom. Szerintetek? 32/N
Szerintem nem reagálod túl. Bár én nem hagytam volna abba a főzést, nem engedtem volna, hogy kitegyen a saját konyhámból és nem tálaltam volna fel azt amit hozott.
Tartani szoktam magam a megbeszélt dolgokhoz.
Nem reagálod túl, szerintem nem sokan vannak, akik ezt ilyen higgadtan viselték volna. Végül is semmit se csináltál, csak elmondtad neki, hogy nem ez volt megbeszélve.
Inkább ő reagálta túl. Ezzel az én szültem, stb. szöveggel.
Ezt anyósom is megcsinálta,csak nem szülinapkor.
Én nem hagytam magam,beraktam a kajáját a hűtőbe,és tálaltam a saját főztöm. Amikor mentek haza,vihette a főztjét.
Ha megbeszéltünk valamit,tartsa magát ahhoz. Szerencsére férjem egyetért.
Nem te vagy a hibás. Anyósod kifejezetten pofátlan
Engem ki nem rakott volna a saját konyhámból.
Mindkét ételsort feltálaltam volna, lehet válogatni vagy mindenből enni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!