Megjegyzést tett az anyósom a kinézetemre. Nem szeretne "vörös" unokákat?
kellemes lehet nálatok egy családi ebéd:D
én valószínűleg egy ideig nem keresném a társaságát...legyen ideje gondolkodni az okos megjegyzésein....
És a férjed/feleséged mit reagált erre? És te?
Ezek a helyzetek számomra mindig olyan felfoghatatlanak..hideg fejjel én is azt reagáltam volna, mint az első, de ott helyben valószínű köpni nyelni nem tudtam volna. Szerintem annyit tudtam volna, hogy "Parancsolsz???".
Egyébként ne foglalkozz vele. Mármint most emiatt nehogy rosszul érezd magad, a gyerekeidnek nagyon jó dolga lesz legyen bármilyen színű a hajuk.
Az anyóst meg helyretenném annyival, hogy hálisten nem ő lezs az anyjuk.
Én is vörös vagyok, (szőkés vörös), és nagyon sokan kifejezetten szeretik ezt a hajszínt. Anyósod egy nagy tapló.
Javaslom én is az #1-es válaszát.
"nem szeretné hogy a gyerekeknek "rossz legyen"
Akkor mondd meg neki, hogy ha jót akar nekik, akkor szeresse majd őket ugyanúgy, mintha szőke vagy barna hajuk lenne, és nem lennének szeplősek! :-)
Én is szeplős vagyok, engem soha az életben nem csúfolt vele senki sem gyerekkoromban, se felnőttkoromban nem tett rá senki bántó megjegyzést. Ha volt, aki szóvá tette, az is csak olyan kontextusban, hogy neki tetszik, szerinte mennyire szexis, meg jól áll nekem, stb.
Egyetemista koromban a pasik fele egy csupa szeplő, sötétvörös hajú évfolyamtársunkért volt oda. :-))
Ha egy tündér a varázspálcája suhintásával el tudná tüntetni a szeplőimet, akkor sem engedném, én szeretem őket.
Az anyósod érzelmi intelligenciájára meg nem tudok mit mondani, próbáld meg elfogadni, hogy ő ilyen, és ha tudsz, az ilyen megjegyzésekre szólj vissza valami humorosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!