Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fotó anyósom nappalijában a...

Fotó anyósom nappalijában a férjemről és az exéről. Vélemények?

Figyelt kérdés

Exbarátnőről van szó, nem voltak házasok, nincs közös gyerek, "csak" együtt éltek 5 évig. A fotó ott virít a nappali közepén, csak ketten vannak rajta, egy ölelkezős fotó, teljesen egyértelmü, hogy egy szerelmes pár szerepel rajta. Gondoltam idővel, majd egyszer csak eltünik, de nem így történt.

Mi 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk. (Az esküvői képünk azóta szintén kikerült a nappaliba, előtte nem volt semmi rólunk.)

Férjem és az exe még a megismerkedésünk előtt szakítottak (igaz, nem sokkal), a férjem szakított, ez egy tini kapcsolat volt, 18 évesen jöttek össze. Éppen ezért nem vagyok féltékeny, nem érdekel az exe, inkább csak furcsának találom a szituációt.

Tudom, hogy anyós szerette az exet, de már nincs kontakt köztük (a csaj építette le a szakítás után, nem az anyósomon múlt). De ha kapcsolatban lennének, az sem érdekelne, semmi közöm hozzá.

Engem nehezen fogadott el, nem akart megismerni, mert szerette volna, ha kibékülnek. Azóta viszont szépen lassan megszeretett, jóban vagyunk, rendszeresen csinálunk közös programokat a családjainkkal is, és tudom, hogy szégyelli magát,amiért anno elutasító volt velem. Tehát jelenleg jó a kapcsolatunk, nincsenek konfliktusok, nem szól bele semmibe. Anyósom 52 éves, és "egyébként" teljesen normális gondolkodású, fiatalos.

Az elején kicsit zavart a fotó, ma már csak mosolygok rajta. Nem fogom szóba hozni, nem is vagyok mérges, csak nem értem a dolgot. (Azért kíváncsi vagyok, mit mond majd a gyerekeinknek, ki az a néni apával és miért ölelgeti. :) ) Mi a véleményetek? Szerintetek ez normális dolog?

2016. febr. 15. 16:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%

"# 20/20 Időpont ma 18:18"

"Ez valóban túlérzékenység a részedről és nem kell a dologgal törődni. " - Te sem olvasod el a kérdést, vagy csak nem érted amit olvasol.

Ezt írja a kérdező: "Az elején kicsit zavart a fotó, ma már csak mosolygok rajta. Nem fogom szóba hozni, nem is vagyok mérges, csak nem értem a dolgot."

Mi ebben a túlérzékenység?

( Nem tisztem a kérdezőt védeni, csak zavarnak az értelmetlen válaszok.)

2016. febr. 15. 18:25
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

Akkor azért mégiscsak van oka annak a képnek.

Normális ember nem tesz ilyet.

De ahogy írod hidegháború. Hát gondolom, nem lehettek túl jóban :)

2016. febr. 15. 18:33
 23/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem ezt az egészet,hogy mire jó ez.....Ha "anyósomnál lenne ilyen kép,be se mennék a szobába:)
2016. febr. 15. 20:36
 24/29 anonim ***** válasza:
88%

En a ferjedet nem ertem. Most kerdeztem az enyemet, mit tenne, ha az o anyja volna a te anyosod.

O meg: odamennek, kidobnam az ablakon keretestol es ebedelnenk tovabb.:D de megnyugtattam, hogy en kerdezes helyett egybol ezt tettem volna, igy ra mar nem maradt volna e nemes feladat:D

2016. febr. 15. 21:18
 25/29 anonim ***** válasza:

Közelítsük meg két oldalról. Ha a férjed helyében lennék, engem zavarna, és kérném, hogy vegye le. Igaz, hogy az ő háza, de a saját képéről hadd rendelkezzen mindenki úgy, ahogy akar.

A másik része az, hogy szerintem az a kép már "odanőtt". Először biztosan dacból nem vette le anyósod, de szerintem mostanra úgy megszokta, hogy ott van, hogy ez a természetes neki, eszébe sem jut, hogy eltegye. És emögött nem hiszem, hogy bármi hátsó szándék lenne.

A férjem nagymamájánál is van olyan fotó összeállítás, ahol több családtag exe is szerepel, a férjemé is. Engem nem zavar. (igaz azon nem csak ketten vannak)

2016. febr. 15. 21:41
 26/29 anonim ***** válasza:
8%

5 évig voltak együtt, az anyósnak fontosak ezek az emlékek, szóval még ha ma már nincs ott, attól még szeret visszaemlékezni rá...főleg ha szerette a lányt...

Ez a kép NEM ellened szól, hanem a régi emlékek miatt van ott...

22F

2016. febr. 16. 10:28
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ezt csinálta anyósom, eleinte még mutogatta is, hogy milyen szép pár voltak. Tudtam, hogy sértegetni szeretne vele, ezért látványosan megdicsértem a lány külsejét stb. Hamar leszokott róla és lekerült a kép. Sosem értettem mit ártottam neki, de házasságunk ideje alatt mindig "szurkált".

Szerintem a normális emberben van annyi tapintat, hogy nem hagy kint egy ilyen képet, senki nem kéri, hogy égesse el, de nem mutogatni való úgy gondolom.

Mindenesetre nem jelent semmit az a kép Kérdező, mert ha jelentene akkor a férjed nem veled lenne. Ne is vegyél róla tudomást :)

2016. febr. 16. 11:23
 28/29 anonim ***** válasza:
90%

Rendkívül tapintatlan dolog ez anyósod részéről. És igen, a hidegháború a megfelelő szó erre.

Ilyen anyóssal nem csinálnék közös programokat, nem jópofiznék, sőt, be sem tenném hozzá a lábam. Ő dönti el, hogy rendezi be a lakását én meg azt, hogy hol és kivel töltöm a szabad időmet.

Ha anyám csinálna ilyet, úgy vágnám ki a képet a szemétbe, hogy csak na!

Remélem tisztes távolban laktok tőle!

2016. febr. 16. 12:24
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben csupa jót írsz a "kedves mamáról", normális fiatalos , jóban vagytok... NEM IGAZ, ha jó lenne a kapcsolatotok, nyiltan, őszintén meg lehetne beszélni, másrészt ha INTELLIGENS, Téged tisztelő lenne, nem is tudnál e kép létezéséről!!! (sem)

A másik: annyiszor leírod, hogy nem baj, meg nem zavar, meg nem vagy féltékeny, hogy ... EZ SEM IGAZ, felteszel ide egy kérdést, aztán viszakozol, persze, hogy bánt érthető! Véded mamát, véded a férjed, ha a férjed tökösebb lenne, odaállna mama elé, ésközölné vele, hogy nős ember tüntesse el ezt a képet!

Gondolkodj meddig csapod be magad...

2016. márc. 15. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!