Fotó anyósom nappalijában a férjemről és az exéről. Vélemények?
Exbarátnőről van szó, nem voltak házasok, nincs közös gyerek, "csak" együtt éltek 5 évig. A fotó ott virít a nappali közepén, csak ketten vannak rajta, egy ölelkezős fotó, teljesen egyértelmü, hogy egy szerelmes pár szerepel rajta. Gondoltam idővel, majd egyszer csak eltünik, de nem így történt.
Mi 5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk. (Az esküvői képünk azóta szintén kikerült a nappaliba, előtte nem volt semmi rólunk.)
Férjem és az exe még a megismerkedésünk előtt szakítottak (igaz, nem sokkal), a férjem szakított, ez egy tini kapcsolat volt, 18 évesen jöttek össze. Éppen ezért nem vagyok féltékeny, nem érdekel az exe, inkább csak furcsának találom a szituációt.
Tudom, hogy anyós szerette az exet, de már nincs kontakt köztük (a csaj építette le a szakítás után, nem az anyósomon múlt). De ha kapcsolatban lennének, az sem érdekelne, semmi közöm hozzá.
Engem nehezen fogadott el, nem akart megismerni, mert szerette volna, ha kibékülnek. Azóta viszont szépen lassan megszeretett, jóban vagyunk, rendszeresen csinálunk közös programokat a családjainkkal is, és tudom, hogy szégyelli magát,amiért anno elutasító volt velem. Tehát jelenleg jó a kapcsolatunk, nincsenek konfliktusok, nem szól bele semmibe. Anyósom 52 éves, és "egyébként" teljesen normális gondolkodású, fiatalos.
Az elején kicsit zavart a fotó, ma már csak mosolygok rajta. Nem fogom szóba hozni, nem is vagyok mérges, csak nem értem a dolgot. (Azért kíváncsi vagyok, mit mond majd a gyerekeinknek, ki az a néni apával és miért ölelgeti. :) ) Mi a véleményetek? Szerintetek ez normális dolog?
A férjed nem szól érte?? Én frászt kapnék ha anyám egy olyan fotót tenne ki rólam, amin az exemmel vagyok.
Egyébként ez szerintem provokáció.
Sosem értettem, hogy mi köze van bárkinek is más lakásához/házához, és annak dekorációjához, berendezéséhez...
Én maximum röhögnék ezen magamban egyet, de ahhoz nagyon elmebajosnak, önbizalomhiányosnak kell lenni, hogy valaki ezen hisztizzen, és egy fél oldalas kérdést írjon ki róla...
Kérlek, ne oltsatok le, csak leírom, én hogy lennék...
szóval, ha én lennék egy képen, egyik tinikori szerelmemmel, valahol kitéve, főleg anyámnál, úgy hogy közben már családom van másik nőtől, boldog vagyok, akkor nem hogy szólnék anyámnak, hanem odamennék, kivenném a képet és max beleteszek egy családi friss fotót, vagy egy közös fotót anyuval, akármi... és megmondanám, bocsi anyu, tudom, a te házad, te területed, de a képen én vagyok, és jogom van ahhoz hogy ahol nem akarok szerepelni, onnan elteszem a képem, és ezen a helyen ezzel a személlyel nem szeretnék szerepelni, már a múlt, ne keresd, el is téptem, ennyi...
Szerintem ez elég kellemetlen.
Én tuti szólnék anyámnak, ha olyan képet tenne ki rólam, ahol egy volt szerelmemmel vagyok. Mondjuk eszébe se jutna ilyen szerencsére :)
És egyébként exként sem örülnék, ha valahol ott virítanék a szekrény közepén úgy, hogy nekem ahhoz az emberhez és családhoz már semmi közöm.
Mert ugye írta a kérdező, hogy nem is tartják a kapcsolatot.
Egyébként én is olyan vagyok, mint amit előttem írtak, odamennék és saját magam venném ki a képet, ha anyám ilyenre vetemedne. Még jó, hogy ő nem ilyen :)
Ez nagyon fura, kifejezetten jól viseled:D
De a férj részéről is, igazából ezt neki kellett volna réges rég "rendezni", semmiképp nem neked, te jól tetted, hogy sosem szóltál, ezután se tedd! Mármint az anyósnak, a férjednek kellene, vagyis inkább neki kellene magától erélyesen eltetetni, vagy ha kell akár kivenni és eltépni a fotót. El sem tudom képzelni, hogy velem szemben ilyet megtehetne a mamám, abszurd az egész.
"# 13/17 Időpont ma 17:43"
Te valahol vágányt tévesztettél.
A kérdező egyáltalán nem hisztizik.
Mások minősítgetése és sértegetése helyett inkább javíts a szövegértéséden!
Szerintem ez nettó tahóság az anyós részéről.
Jól kezeled.
Lehet, hogy azt kellene csinálni, hogy a Te szüleidnél kitenni egy hasonló fotót rólad és az exedről, és megfigyelni, hogyan reagálna az anyós a következő vendégségkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!