Vélemények érdekelnének. A kérdés nem kamu. Költözzünk vagy Ne költözzünk?
21/N és 25/F ( a férjem)
Sokat gondolkodom de nem jutok egyről a kettőre ezért szeretnék kivülàllókat megkérdezni a helyzetünkről.
17 éves korom óta ismerem a pàrom, 19 évesen hozzámentem. A Szüleimnek én vagyok a legkisebb gyereke, 2 bátyám van, de a szüleim -ha szabad ilyet írni- engem szeretnek a legjobban. Velük szemben elég elnéző és alàzatos vagyok de öröm volt mikor férjhez mentem és elköltözhettem otthonról. Apukàm sajnos nagyon kiabàlós és mindig mindenbe beleszól emellett a nem tetszését is kinyilvànítja és mindig mindennek úgy kell lennie ahogy Ő akarja. DE a férjemmel sajnos úgy néz ki ràkényszerülünk, hogy visszaköltözzünk mert sajnos 2 fizetésből sem tudunk egyenesbe jönni. Mindig kapunk valami irreálisan magas összegű hirtelen kiadást amitől nem tudunk egyenesbe jönni ( 400.000 ft kocsi javittatás, 160.000 ft villanszàmla stb).
Ha szüleimhez költöznénk egyenesbe tudnànk jönni mert havi 130.000 ft megmaradna de nem tudom idegileg meddig bírnànk. Érdemes e belevàgni? Apukàm ugyan néha ilyen de vannak jó napjai is.
Jó lenne ha màr tisztábban làtnànk a jövőt és haladni tudnànk valamerre hogy egyenesbe jöjjön az anyagi helyzetünk.
Nektek mi a véleményetek?
Úgy, hogy nem fizettek hónapokig.
Vagy úgy, hogy vállalkozást visztek a lakásban és éjjel nappal nagy fogyasztású gépeket üzemeltettek.
kedves 6-os egyik sem.
Ha ilyen lenne arról nyilvàn tudnánk.
Kedves Kérdező!
Más magyarázat viszont nincs.
Ilyen számla NEM lehetséges úgy, hogy hónapról hónapra fizetitek a számlákat, az időszakos villanyóra leolvasást nem akadályozzátok (vagy pedig bejelentitek, ha épp nem voltatok otthon).
Még ha a szomszéd lopja is az áramot, akkor se lesz egyik hónapról a másikra 160 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!