Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vélemények érdekelnének. A...

Vélemények érdekelnének. A kérdés nem kamu. Költözzünk vagy Ne költözzünk?

Figyelt kérdés

21/N és 25/F ( a férjem)

Sokat gondolkodom de nem jutok egyről a kettőre ezért szeretnék kivülàllókat megkérdezni a helyzetünkről.

17 éves korom óta ismerem a pàrom, 19 évesen hozzámentem. A Szüleimnek én vagyok a legkisebb gyereke, 2 bátyám van, de a szüleim -ha szabad ilyet írni- engem szeretnek a legjobban. Velük szemben elég elnéző és alàzatos vagyok de öröm volt mikor férjhez mentem és elköltözhettem otthonról. Apukàm sajnos nagyon kiabàlós és mindig mindenbe beleszól emellett a nem tetszését is kinyilvànítja és mindig mindennek úgy kell lennie ahogy Ő akarja. DE a férjemmel sajnos úgy néz ki ràkényszerülünk, hogy visszaköltözzünk mert sajnos 2 fizetésből sem tudunk egyenesbe jönni. Mindig kapunk valami irreálisan magas összegű hirtelen kiadást amitől nem tudunk egyenesbe jönni ( 400.000 ft kocsi javittatás, 160.000 ft villanszàmla stb).

Ha szüleimhez költöznénk egyenesbe tudnànk jönni mert havi 130.000 ft megmaradna de nem tudom idegileg meddig bírnànk. Érdemes e belevàgni? Apukàm ugyan néha ilyen de vannak jó napjai is.

Jó lenne ha màr tisztábban làtnànk a jövőt és haladni tudnànk valamerre hogy egyenesbe jöjjön az anyagi helyzetünk.

Nektek mi a véleményetek?

2015. máj. 1. 19:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
ne...
2015. máj. 1. 19:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
160.000-es villanyszámla? Azt hogy?
2015. máj. 1. 19:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Apósék?
2015. máj. 1. 19:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán ne! Ha anyagilag helyre is jöttök idegileg tönkre fogtok menni. Inkább az életviteleteket kellene átalakítani. Pl a villanyszámlátok irreális, valamin változtatni kell, de nem a költözés a megoldás!
2015. máj. 1. 19:55
 5/19 A kérdező kommentje:
én sem tudom hogy 2 szobás albérletbe hogy jöhet ki ekkora számla de mindegy is mert mindenhogy ki kell fizetni
2015. máj. 1. 19:56
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Úgy, hogy nem fizettek hónapokig.

Vagy úgy, hogy vállalkozást visztek a lakásban és éjjel nappal nagy fogyasztású gépeket üzemeltettek.

2015. máj. 1. 19:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne költözzetek inkább próbáljatok kicsit spórolni. A 160ezres villanyszámla irreálisan magas.
2015. máj. 1. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek egy olcsóbb albérletbe, de haza a szülőkhöz semmiképpen ne.
2015. máj. 1. 19:59
 9/19 A kérdező kommentje:

kedves 6-os egyik sem.

Ha ilyen lenne arról nyilvàn tudnánk.

2015. máj. 1. 20:00
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező!

Más magyarázat viszont nincs.

Ilyen számla NEM lehetséges úgy, hogy hónapról hónapra fizetitek a számlákat, az időszakos villanyóra leolvasást nem akadályozzátok (vagy pedig bejelentitek, ha épp nem voltatok otthon).

Még ha a szomszéd lopja is az áramot, akkor se lesz egyik hónapról a másikra 160 ezer.

2015. máj. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!