Állandóan hazudnom kell. Mit tegyek?
18 éves lány vagyok, rettentő őszinte. Mégis a barátom szüleinek hazudnom kell mindig. 1.5 éve vagyunk együtt. Ha odamondanám nekik, hogy "nekem te nem mondod meg b+ ezt és azt sem, mert nem érdekel, azt csinálok amit akarok, oda sem megyek, mert k***a szar hely, olyan frizurát vágatok a fodrásznál, ami nekem tetszik, úgy tartós kiegyenesíztetetem a hajamat ahogy akarom irigy kutya, azért nem táncoltam a fiaddal, mert sz*r, képmutatas, felesleges időpazarlás az egész szalagavató b+" akkor már át sem mehetnék.
Mindenre ki kell találnom valamit, pl nincs rá pénzünk, mert másra kell, legközelebb akkor kikérem a te véleményedet mindenről, megbeszélek veled mindent, mindenben igazad van, tényleg rosszul áll ez a séró, de a fodrász elrontotta stb..
Már nagyon unom
Ha pl. a hajadra mondanak valamit, elég nyugodtan annyit válaszolni, hogy neked így tetszik, mások véleménye meg nem érdekel. Ezen biztos meghökkennek, de lehet, hogy lesz hatása.
Az is egy megoldás, hogy amikor kezdik a szentbeszédet, akkor veszed a cipődet, kabátodat, és megmondod, hogy te most hazamész. Ha jön kérdés, hogy "De hát miért????", akkor meg egyszerűen annyit mondasz, hogy nem szeretsz ott lenni, ahol bántanak.
Szüleiddel beszéltél erről? Ők mit szólnak a barátod szüleihez?
Amúgy: Igen, borzasztó tapló dolog, amit művelnek. Akárhogy nézne ki a fiam barátnője, az a fontos, hogy neki tetsszen, ne nekem.
te idegbeteg vagy?
ha "anyós" azt mondja neki így nem tetszik a hajad, válasz:
"szerintem egész jó, tetszik, aztán úgyis majd visszagöndörödik :)"
és igaz, nem kell hazudni, csak kommunikálni nem tudsz egyáltalán
csak káromkodni tudsz?
"Titokban tanuld meg normálisan, kulturáltan kifejezni magad. Addig marad a hazudozás."
Ez jo! De megis, milyen igaz...
Engem nem vesz h.lyere az anyosom azzal, h elmondja pl a hajamrol a velemenyet meg igazabol semmi ilyent nem mond. Nem azert, mert jo velemennyel van rolam, hanem azert, mert 15 eve mar megismert, sztem tartana töle, h max. körberöhögnem. Tehat lehet, h mire megtanulod magad kulturaltan es szolidan kifejezni, az idö megoldja.
Addig is javaslom, vedd eszre: anyospajtassal sosem arrol szolnak az ilyen megnyilvanulasok, mint aminek kinez, ha erted... Nem a kifogasaidra kivancsi meg a kitalacioidra, söt a valaszod is tök mind1 neki, ahogy a frizurad meg a többi dolog is egyebkent. Hanem arra megy ki, h borsot tört az orrod ala, most gondolkodhatsz a valaszon...stb. Ebböl következik, akkor fejezi ezt be, ha azt latja, nincs rad hatassal, tök közömbösen viseled a tamadasait, egyszerüen lepereg rolad. De tenyleg. A kötözködesre egyebkent sem lehet normalisan reagalni. Mert lehet kulturalt szavakkal, de tartalmilag ez a valasz sem a kulturarol, embersegröl szol. El lehet viszont pl. viccelni, ezzel is jelezve, h nem veszed komolyan. Pl. a frizuranal megmondod, legközelebb parokat csinaltatsz szemelyesen, addig is rajzolja le pontosan az elkepzeleset. Vagy hogy kopaszra lenyiratod es szükseged van a fenykepere, mert azt meg ra akarod tetovaltatni a kopasz fejedre. Szinte barmit mondhatsz, hogyan is lehet ezt komolyan venni??
"és lekorlátozná teljesen a 20 (!) éves fiát, " - és minek neked az a gyerek?
De ne hazudj, az csak idegbajoz vezet.
"de ha szívből jönne, amit gondolok, akkor mehetnék el és lekorlátozná teljesen a 20 (!) éves fiát, hogy egy k---a vagyok, nem való egy ilyen lány hozzá stb.."
Ne haragudj, de egyetlen értelmes ember sem szeretné, hogy a gyereke egy ilyen ostoba libával (vagy fiúban kannal) járjon. Egy ilyennel mint te meg se lehet jelenni sehol, ha te csak trágár idegrohamokat tudsz produkálni, ha valaki kérdez vagy mond valamit, ami neked nem tetszik. Az ilyet vissza kéne még zárni a gyerekszobájába mert jó pár év kimaradt a fejlődésében, biztos a trágár szókészlet gyűjtögetésével voltál elfoglalva.
Nem anyós lenne a hibás, ha nem örülne egy primitív kis csitrinek a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!