Állandóan hazudnom kell. Mit tegyek?
18 éves lány vagyok, rettentő őszinte. Mégis a barátom szüleinek hazudnom kell mindig. 1.5 éve vagyunk együtt. Ha odamondanám nekik, hogy "nekem te nem mondod meg b+ ezt és azt sem, mert nem érdekel, azt csinálok amit akarok, oda sem megyek, mert k***a szar hely, olyan frizurát vágatok a fodrásznál, ami nekem tetszik, úgy tartós kiegyenesíztetetem a hajamat ahogy akarom irigy kutya, azért nem táncoltam a fiaddal, mert sz*r, képmutatas, felesleges időpazarlás az egész szalagavató b+" akkor már át sem mehetnék.
Mindenre ki kell találnom valamit, pl nincs rá pénzünk, mert másra kell, legközelebb akkor kikérem a te véleményedet mindenről, megbeszélek veled mindent, mindenben igazad van, tényleg rosszul áll ez a séró, de a fodrász elrontotta stb..
Már nagyon unom
Nem kell hazudoznod,de azért a tiszteletet add meg, gondolom ők sem így beszélnek veled,mint ahogyan te szíved szerint reagálnál,bár mondjuk ezt az elszállott szitkozódásodat nem nagyon díjazom. Csak hogy értsd,mire célzok,írok pár példát:
Nekem így tetszik a hajam legjobban, szerintem jól sikerült, persze nem egyforma az ízlésünk.
Nem szeretek táncolni.
Nem tudnátok megoldani, hogy a barátod menjen át hozzád, és ne te hozzájuk? Egyébként, szerintem beszélj vele erről, hogy álljon már ki érted, vagy valami, mert szó szerint, megaláznak téged a szülei. Vagy egyszer bevéthene előttük, mert én biztos nem hagynám, hogy mindenbe beleüssék az orrukat.
#3. voltam
Ne hazudj, de ne is tuzdeld tele a mondanivalodat azzal, hogy B+, k+-ra vagy hasonlókkal
Mondd el mit gondolsz, de normalisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!