Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Állandóan hazudnom kell. Mit...

Állandóan hazudnom kell. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, rettentő őszinte. Mégis a barátom szüleinek hazudnom kell mindig. 1.5 éve vagyunk együtt. Ha odamondanám nekik, hogy "nekem te nem mondod meg b+ ezt és azt sem, mert nem érdekel, azt csinálok amit akarok, oda sem megyek, mert k***a szar hely, olyan frizurát vágatok a fodrásznál, ami nekem tetszik, úgy tartós kiegyenesíztetetem a hajamat ahogy akarom irigy kutya, azért nem táncoltam a fiaddal, mert sz*r, képmutatas, felesleges időpazarlás az egész szalagavató b+" akkor már át sem mehetnék.

Mindenre ki kell találnom valamit, pl nincs rá pénzünk, mert másra kell, legközelebb akkor kikérem a te véleményedet mindenről, megbeszélek veled mindent, mindenben igazad van, tényleg rosszul áll ez a séró, de a fodrász elrontotta stb..

Már nagyon unom

2016. febr. 10. 22:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

Tulajdon képpen ez 2 külön probléma.

A párodat kérd meg, hogy álljon már ki melletted, szóljon az anyjára.

És meg mondhatod a magadét simán, csak nem úgy, ahogy ide leírtad. Mert akkor nem Qurva leszel, hanem Bunkó.

2016. febr. 10. 23:17
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
en azt tennem, habar lehet hogy nem jo tanacs...:) hogy ha valamit leszolnanak pl hogy sz.r lett a hajad es ezt hallgatod 2honapig, egyszeruen nem emsz at hozzajuk vagy nem talalkozol veluk. egyszer ugyis megkerdezik a baratodtol hogy miert nem mesz hozzajuk mar gyakrabban, a baratod meg mondhatna hat azert, mert mindig azt kell hallgatnia hogy milyen lett a haja....
2016. febr. 10. 23:18
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell hazduni nyugodtan mondd el, hogy te nem értesz velük egyet meg hogy te máshogy gondolod egyebek. Nem kell őket elküldeni a p*csába csak finoman megmondani, hogy te nem úgy gondolod. Egyébként ha a pasid hagyja akkor ő neki se ártana megkresni a tökeit.
2016. febr. 10. 23:59
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

A velemenyedet nem tudod elmondani obszcen szavak nelkul? :'D

Ne maaaa'.

Arany kozeput, talald meg...

2016. febr. 11. 00:59
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Na igen az aranyközépút. A gondolataidat lehet normális hangnemben is mondani, és nem ilyen ordenáré stílusban mint amit ide leírtál.

Nekem is van egy 23 éves fiam, akinek van egy nagyon kedves menyasszonya. Szeretem, jóban vagyunk, és volt rá példa, hogy valami nem tetszett nekem, vagy neki. De mindketten tudtunk normálisan beszélgetni. Emlékszem egyszer én is megjegyeztem, hogy nem tetszik, hogy fekete lett a haja, de elmondta, hogy miért festette be. Oké, megértettem, ennyi volt. Később megszoktam. De ha akkor ilyen pocskondiázva B+ szöveggel jött volna, meg anyázott volna, tuti páros lábbal hajítottam volna ki a lakásomból. Ahogy ő sem szólna soha hozzám ha hasonló ordenáré módon mondanám meg neki a véleményemet.

Szóval tessék a tiszteletet megadni, kulturáltan megbeszélni a dolgokat.

2016. febr. 11. 01:10
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem csak az a két választás van, hogy hazudsz vagy idegbeteg módjára trágárul óbégatsz másnak a házában.

Lehet azt is mondani, hogy tényleg? Hát nekem tetszik ez a frizura. Meg a Béluskának is. Pont. Nem én nem fogok szalagavatón táncolni, nem vagyok ilyen alkat, nem érezném jól magam közben. Pont.

Komolyan, milyen primitívek már a mai fiatalok, hogy képtelenek kommunikálni, meg normális ember módjára kifejezni az érzéseiket véleményüket? Ha valami nem tetszik akkor már csak habzó szájjal bírnak kajabálni, vagy bömbölni, hogy őket halálra macerálják és "e-hezt ne-hem le-het má-hár e-hel vihi-selni...bühühü"

2016. febr. 11. 03:10
 17/28 anonim ***** válasza:
27%
Nyilván van oka, talán a célzott kérdések, és a kérdezés hanghordozása, nameg persze a bizalmatlanság, ami vagy alapos, vagy alaptalan.
2016. febr. 11. 03:16
 18/28 anonim ***** válasza:
80%

B+ meg k****, stb nélkül is kifejezhetnéd magadat...

Őszintén tisztelettudóan...

Így előbb utóbb pont azt fogod elérni, amitől rettegsz, egyszer majd átlátnak rajtad és te leszel a hazudós p*csa

2016. febr. 11. 07:57
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is próbálj meg normálisan beszélni velük.miért kéne hazudni?

ha mondja, hogy nem tetszik neki a hajad, mondjad, hogy neked viszont tetszik, meg a barátodnak is, ilyet szerettél volna.mert gondolom ez az igazság.

az én anyósom is sokszor megjegyezte, hogy nem tetszik neki az aktuális hajszínem. de nem sértődtem halálra, meg nem is hazudtam neki, hogy nekem sem tetszik. felnőtt emberek nem viselkednek így, mint te. főleg, hogy a káromkodás is eszedbe jut, ha jól értem legszívesebben így beszélnél velük.. pedig a barátod szülei.. ha komolyan tervezel vele, akkor őket is el kell viselned, megtanulni kommunikálni velük, anélkül, hogy bárki is megsértődne.

2016. febr. 11. 08:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

1. obszcén szavak nélkül esetleg?

2. megértelek, az én exanyósom is mindenbe beleszólt, ez s.zr, az s.zr, és ha valaki megmondta neki a vmnyét (értelmes hangon), akkor képes volt órákig a sértődöttet játszani.

Kb. mindenki nyalt neki, hogy nehogy bevágja a durcát. Én nem (6 évig ebben a zsarolásban éltem, senkitől nem tűröm el), így kb. egy év alatt elérte, hogy szakítsunk az exszel.

2016. febr. 11. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!