Teljesen kikészültem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon boldog párkapcsolatban éltem ,ez idáig...A parom edesanyjaval elunk ...mert idos gondolom sokan ismerik az ilyet...kikoltoztem en is a paromhoz kulfoldre hogy itt dolgozzak ,csaladot alapitsunk.Nem jott ossze a munka ,kozbeszolt a baba.Babat varok azota megrosszabb az anyja megbant es lelkileg terrorizal csak sirni tudok ...(Egyszerubb volt gyereket csinalni ,semmit nem csinalsz jol ..semmi nem jo stb) A parom eszre vette leultunk megbeszelni a dolgokat erre azt mondta a kedves mama higy osszeuszitom oket...ez tortent tegnap :( kismama letemre csak sirni es sirni tudok ...folyton a vetelesre gondolok ...Edesanyam azt mondta ki fogom csinalni magam mennyek haza ...a paromnak is elmondtam hogy haza megyek mert en nem birom .... ugy erzem nem minket a gyerkocot es engem valasztana hanem az anyjat...aki rivalizal a fiaert velem ...nem enged fozni se semmi o teszi le az asztalra a kisfianak a kajat...van ertelme igy szulnom???? 23 eves vsgyok elso trimeszterben vagyok a lelkem szakadna meg ha egy abortuszin kotnek ki2016. febr. 5. 09:54
31/33 anonim válasza:
Röviden: "takarodjatok" a mamától, amint lehet.
Mama ugyanis beteg valahol, ezért piszkál. A fiával ezt nem tudja, mert nyilván vállat von vagy akár letorkolja. De aztán megy, úgyhogy mama bosszút áll.
Anyám hasonlón ment keresztül, itt egy dolog a vetélés, de az, hogy a kapott stesszedből a magzatnak is jut, az ütős.
Nem venném félvállról, az, hogy a mama élete sz.r, és ezért bosszút áll. Mert vegyük azt, ne szülj a gyerekének, sőt, "takarodj el". Oké mama, megvan, most boldog, ugye? Na, és a fia? Ja, hogy az nem számít? Hát akkor miért az ő életében vájkál? Szóval mamától dobbantani.
Bővebben a témát egész jól mutatja a "zeitgeist moving forward" c. doku, van elvileg szinkronos, vagy feliratos a tube-on, meg másutt.
32/33 anonim válasza:
(témát jól mutatja = kitér e területre is a film (bár egész más a témája), érdekes, mennyire meghatározó lehet már a magzati lét tapasztalata is az ember életére.)
33/33 Maros Réka válasza:
Szerintem jobb lenne ha hazamennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!