Teljesen kikészültem, mit tegyek?
Nem csak te csináltad a gyereket,hanem a fia is ezt elfelejti az anyós?
Én a helyedben és ha nagyon akarnám a babát,akkor ott hagynám őket és haza jönnék,így a párod elgondolkodhat,hogy mit akar valójában.
Ez a helyzet a babának sem jó,hiszen ő is érez mindent amit te...
A párod mit mondott amikor mondtad,hogy haza mész?
Valóban a legjobb lenne,hogyha hazajönnél. Ha van lehetőség még elvetetni, én a helyedben azt is megfontolnám. Alapvetően nem vagyok abortusz párti, nekem sem volt soha és nem is lesz.
De valljuk be neked a körülmények nem igazán adottak. Ha megszülnéd a gyereket, teljesen a párodra és az anyjára lennél ott utalva. Ráadásul te írod,hogy a kapcsolat se az igazi, nem téged választana a párod..Úgyhogy nem értem ilyen helyzetben minek gyereket vállalni?Kb garantált már most,hogy csonka családban nő fel, mert nem hiszem,hogy együtt maradtok ezzel a csávóval a leírás alapján.
Úgyhogy szerintem gyere haza Magyarországra. Ha tényleg szeret akkor utánad jön..ha nem, akkor maradjon csak az anyjával..Az is gondolom milyen beteg,hogyha ennyire ráér veled veszekedni. Bár nyilván igaza is van, ő csak annyit látott belőled,hogy beköltöztél és terhes lettél.
Ha megtartod a babát, azt is megértem, de szerintem jobban járnál ha itthon lennél a családod mellett. Nem egy kvázi idegen nő lakásába szülnél és szolgáltatnád ki magad a párodnak.
Az anyosra o figyel :) mert mar 73eves ..o el velunk
30 eves a parom ugy volt /voltunk vele ha jon a baba akkor jon .De miota kiderult folyton tamad es azt hiszi szerintem hogy ki akarom turni ..en szerintem attol fel hogy megszuletik a baba es o nem lesz olyan fontos...
en siman koltoznek.
meg ha a baratoddal kulon koltoznetek a kedves mama ugyis keverne a s.art...
inkabb egyedul mint egy boszorkannyal egy lakasban.
Hazamennék. Tudom, hogy nagyon nem könnyű, de a babára kell gondolnod. Ha a párodnak Te vagy fontosabb, akkor majd leállítja az anyját, ha nem, akkor meg sajnos bele kell törődnöd, de jobb ha az "elején" derül ki...persze a babának rossz, nyilván. :-(
Nekem is van fiam, de kizártnak tartom, hogy ilyen hülye legyek majd :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!