Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Teljesen kikészültem, mit tegyek?

Teljesen kikészültem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon boldog párkapcsolatban éltem ,ez idáig...A parom edesanyjaval elunk ...mert idos gondolom sokan ismerik az ilyet...kikoltoztem en is a paromhoz kulfoldre hogy itt dolgozzak ,csaladot alapitsunk.Nem jott ossze a munka ,kozbeszolt a baba.Babat varok azota megrosszabb az anyja megbant es lelkileg terrorizal csak sirni tudok ...(Egyszerubb volt gyereket csinalni ,semmit nem csinalsz jol ..semmi nem jo stb) A parom eszre vette leultunk megbeszelni a dolgokat erre azt mondta a kedves mama higy osszeuszitom oket...ez tortent tegnap :( kismama letemre csak sirni es sirni tudok ...folyton a vetelesre gondolok ...Edesanyam azt mondta ki fogom csinalni magam mennyek haza ...a paromnak is elmondtam hogy haza megyek mert en nem birom .... ugy erzem nem minket a gyerkocot es engem valasztana hanem az anyjat...aki rivalizal a fiaert velem ...nem enged fozni se semmi o teszi le az asztalra a kisfianak a kajat...van ertelme igy szulnom???? 23 eves vsgyok elso trimeszterben vagyok a lelkem szakadna meg ha egy abortuszin kotnek ki
2016. febr. 5. 09:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
43%

Emiatt nehogy elvetesd a babát? Akarod egyáltalán? Már ha ilyen felmerült benned...

Igaza van a többieknek, ne csak fenyegetőzz, mert annak nincs foganatja, hanem ténylegesen költözz haza. Gondolom a szüleid segítenek majd, és ha még olyan időben vagy, hogy el lehet vetetni a babát, akkor addig keress valami könnyű munkát, hogy legyen valami munkaviszonyod a későbbiek miatt.

Mégis milyen férfi az olyan, aki nem áll ki a családja mellett?

2016. febr. 5. 11:08
 22/33 anonim ***** válasza:
84%
Az én véleményem, hogy tartsd meg és ne költözködj sehova. Akartátok mindketten, akkor miről van szó? Az anyóst kell leállítani,akár te is megteheted,állj ki magadért,mond meg az anyósnak,hogy gondolja már végig,kinek is árt a hozzáállásával. 1. a babának, 2. a saját fiának, 3. neked. Miért akar mindenkinek az ellensége lenni? Közöld vele,hogy nem becsúszott,hanem így akartátok, és hogy ha nem tetszik,el lehet költözni,mert ugyanannyi jogod van ott lenni,mint neki. És ha továbbra is cseszegetni akar,akkor csinálhatja,de te is el tudod ám kezdeni a bunkózást. Abban mondjuk igaza van,hogy legalább egy fél évet dolgozhattál volna,hogy legalább az ottani gyest vagy mit megkapd, de hát így alakult, nem csak te akartad a gyereket. Gondolja végig, hogy tényleg tönkre akarja-e tenni a fia életét,mert ezzel azt éri el. Ne add fel! Gondolj arra,hogy nem csak magadért,hanem a gyerekedért is ki kell állnod. Itt kezdődik igazán a felnőtt kor.
2016. febr. 5. 11:41
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

Azt már sokan írták, hogy menekülj, de ez sem mindig megoldás.

A másik véglet, hogy egyszerűen eldöntöd, hogy nem hagyod magad terrorizálni, sőt innentől felveszed a kesztyűt.

Mindegy, mit csinál anyósod, az legyen sza.r. A kaja, a takarítás, minden.

Te pihenj sokat, a legjobb ha van valami orvos is, aki ezt javasolja, pl. menj el dokihoz, hogy görcsölgetsz, sok a stressz, félted a babát. Fogsz róla papírt kapni, hogy kímélet, pihenés...

Innentől ezt lengetheted, a mama meg takarítson. Ha pampog, akkor nyugodtan mondd meg, hogy akármit csináltál eddig, az sose volt jó, akkor innentől figyelsz és tanulsz. Lehet nekiugrani a takarításnak!

Ne legyél otthon sokat. Sétálj, nézegesd a kirakatokat, ismerkedj babát váró anyukákkal a neten (a környékről), találkozz velük, barátkozz.

Amikor hazaérsz, nyugodt lelkiismerettel csattogj végig sáros cipővel a fél házon, és ha a párod hazajön, és pampog, akkor nyugodtan nézz rá ártatlanul, hogy neked pihenni kell, és esetleg az anyukája is csinálhatna már valamit.

Ha főz, és nem figyel, egy jó kanál sót vagy borsot még beletehetsz a kajákba. Csak megy vécére a vénasszony...

Ott keseríted meg az életét, ahol tudod.

Mit tud tenni? Panaszkodik a fiának?

Akkor ártatlanul pillogsz, hogy de látod, megint ő kezdte, ki akar innen utálni, pedig te mindent megteszel...

Mocsok, aljas, szemét dolog, de pont úgy nem tudja a párod, te mit csinálsz, mikor nincs otthon, mint ahogy azt se tudja, mit csinál a kedves anyukája.

Mikor kellőképpen kikészül, akkor néha mosolyogva mondd el neki, hogy látja, kedves anyós, amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Te sokáig próbáltál békességben élni vele, de ha neki ellenség kellett, akkor megkapta. De ha úgy gondolja, hogy tud normálisan is szólni az unokája anyjához, akkor jelezze.

2016. febr. 5. 11:57
 24/33 anonim ***** válasza:
75%
23 vaagy, mint én.. Nekem akármit mondanak egyik fülemen be másikon ki. Ne legyél már ilyen gyenge.. Hogy akarsz ennyi lelkierővel gyereket nevelni?? 70 éves a nő, xard már le mit mond.
2016. febr. 5. 12:03
 25/33 anonim ***** válasza:
74%
én nem tartanám meg a babát, egy olyan férfitól aki csak néha kedvesen megpuhítja a mamát nem kéne gyerek és amúgy is jelenleg az csak egy apró pötty, nem kötődnék hozzá(sosem voltam lányos típus). Ha megszületne csak azt látná, hogy mama folyton terrorizálja anyát aki meg állandóan bőg vagy hazaköltöznél és nem értené miért nincs apukája, plsuz anya családja látná el anyát ami miatt megint alantas szerepbe kényszerüle, tökéletes családkép egy gyerek számára... én akkor is elvetetném ha nem bírnám a lelki sérülést mert a gyerekre gondolnék elsőként és egy 23 éves anyuka nulla munkatapasztalattal nem tudna mindent megadni amit kell vagyis a semmire nem szülnék gyereket, mert szeretném annyira, hogy nem akarom olyan helyzetbe szülni ahol idővel rosszul érezné magát (ráadásul már most depis vagy pedig hol van még a szülés utáni depi).
2016. febr. 5. 12:30
 26/33 anonim ***** válasza:
95%

1. Fogod a bőröndödet, összecsomagolsz, és hazajössz.

2. Megmondod a párodnak, hogy amíg az anyja ott lakik, te nem teszed be a lábadat a lakásába.

Semmi értelme, hogy próbálja az anyját békítgetni, úgysem tudja. Ha féltékeny és utál, akkor ez így is fog maradni, és addig fog marni, amíg rámegy az idegrendszered.

Csomagolj, és gyere haza, legalább kiderül, hogy mennyire számítasz a párodnak. Ha fontosak vagytok neki, akkor egy kicsit messzebb költözteti anyucit.

2016. febr. 5. 12:38
 27/33 A kérdező kommentje:
A rosszakaratu kommentekbok nem kerek koszonom :) ha nem tudsz bormalisan hozza szolni ne tedd.Nem ezert irtam ide ,hogy te megmond hogy ki a hulye ki nem :) segito valaszokat kertem nem mast.Amugy van tapasztalatom munkaban lehet tobb vegzettsegem van mint neked ...de jobb itelkezni:)
2016. febr. 5. 12:39
 28/33 anonim ***** válasza:
90%

Vedd fel telefonnal több óra hosszan, miket mond anyós.

Aztán játszd le a párodnak, és közöld, hogy nem tudsz ebben élni és gyereket nevelni.

Én nem tudom, anyós milyen állapotban van, de a 70 feletti rokonaim simán szaladgálnak, ha ő meg nem, mehetne otthonba. Talán nem kéne az időseket annyira tisztelni, hogy miatta azon gondolkodsz, hogy elveteted a saját gyereked.

2016. febr. 5. 13:04
 29/33 anonim ***** válasza:
53%
nem értem mi a gond az elvetetésben? mármint miért jobb egy csonka családba megszűlni ráadásul akkor ha az anya ilyen labilis? ha én folyton csak bőgnék ahelyett, hogy határozottan hazamennék elgondolkoznék, hogy vajon más gyerekkel kapcsolatos problémáknál hogyan reagálnék és vajon megéri e így, hogy a párom anya pici fia? én csak akkor szűlnék ha egy stabil kapcsolatról lenne szó, mert nem a saját lelkivilágomat tekinteném fontosnak, hanem csakis a gyerekem jövője lenne a fontos számomra és őszintén egy együtt vagyunk mert gyerek kapcsolat semmivel sem jobb mint egy apa nélküli családkép, ha már dönthetek(pláne ilyen fiatalon)akkoör megvárnám az igazit nem pedig ledekkolnék az első szerelmemnél csak mert azt hiszem nem lesz jobb vagy mert ő az igazi (elárulom sok évvel a hátam mögött mindig jön egy új igazi)
2016. febr. 5. 14:01
 30/33 anonim ***** válasza:
53%

"30 eves a parom ugy volt /voltunk vele ha jon a baba akkor jon "

Aki ennyire primitív, hülye, fogyatékos, hogy szántszándékkal gyereket vállal úgy, hogy 1 kereső van 3 emberre egy idegen országban, ráadásul úgy, hogy a lakhatási/családbeli viszonyok sem megfelelőek (hiszen nem jöttök ki az anyósoddal) az meg is érdemli a sorsát.

Nem sajnállak egy csöppet sem, magadnak csináltad a bajt!

2016. febr. 5. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!