Kötelességem a párom apjára főzni?
Én meg ezért mondom, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor, ha nem is kötelező, de illik ilyesmit megcsinálni, de erről nem tudunk semmit. Te sem tudod, hogy a kérdező élősködik-e ott, netán épp az após házában, vagy saját lakásban élnek külön. Azt sem tudjuk, hogy dolgozik vagy tanul, eltartják vagy keres, mióta vannak együtt, mennyire komoly, kinek mennyi ideje van főzni, stb.
Ezért írtam már, hogy ennyi infó alapján korai így a védelmére kelni.
Aki azt mondja, hogy csak három perccel tart tovább meg stb. annak már ott megbukott az érvelése, hogy a kérdező pasijának az új szokása, hogy "direkt sokat és sűrűn főzet" hogy legyen mit vinni az apjának. Magyarul eddig nem is kellett annyit meg nem is olyan gyakran, lehet nem is főztek magukra minden nap, vagy nem többfélét, viszont mostmár kell, mert apukát is felkívánja venni az étkeztetésbe és véletlen sem ő csinálná, legalább részben, hanem egyszerűen vagy közli a nőjével, hogy főzzél apámra, vagy ha nem, akkor firnyákosan annyi kaja csinálására szólítja fel, amiből marad és akkor már rohan is vele az apjához.
Aki meg ilyeneket talál ki, hogy biztos együtt laknak.. Már az elején ott van, hogy a sokat és sűrűn főzetnél, hogy így aztán "visz az apjának". Magyarul biztos nem közös háztartásba vannak, mert ha úgy lennének, akkor nem kéne elvinni apukának, hanem csak kinyitná a hűtőt és kiszedné belőle.
igazad van, logikus erre nem is gondoltam.
Azert furanak talalom hogy sokan "kotelessegnek" tartjak hogy valaki a BARATJA apjara fozzon. se nem felesege se nem menyasszonya a pasinak eskuvorol szorosabb kotelekrol szo sincs de mar fozzon a pasi apjara?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!