Tényleg minek van így együtt, ez milyen gondolkodás? Mit gondoltok? Mit mondanátok?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, 23-25évesek vagyunk, majd szeretnénk összeköltözni, de nekem még nagyon friss a munkahelyem. A szülei mondogatják hogy költözzek oda (havi 50ezerért megtehetném, ők így összesen 100ezret kapnának, mert barátomnak is ennyit kell adnia). Nemet mondtam és most a SZÜLEI vannak felháborodva (kezdik átragasztani a barátomra), hogy miért nem, jó lenne. MINEK VAGYUNK AKKOR EGYÜTT, ha nem költözök oda, milyen kapcsolat az ahol csak heti 3-4napot vagyunk együtt...
Ha odaköltözök a munkába se tudok bejárni (majd keresel másikat mondták...), abból amit adnánk saját hatalmas lakást lehetne fenntartani és nem 4en egy házban, két nő egy háztartásban nem fér meg igazán, ahol hallgathatjuk hogy ki csinálja a kertet stb.
Mások évekig vannak így...
Nálam az összeköltözés egy másik lakást jelen, ketten! Nem??
Tényleg nagyon szuper érvek, én most még mindig a sokk alatt vagyok hogy ilyenek eszükbe jutottak! Felpontoztam mindenkit, persze írhattok még nyugodtan!
Most kb én is vagyok a rossz, hogy nem tetszik...
Sajnos nagyon mondják neki ezt és ő is azzal jött hogy nem tud más megoldást (elég jól keres pedig, bőven 200ezer felett, ha még el is veszítem a teljes állásomat, még próbaidőn vagyok, mellett van azért egy mellékálláson, havi 30ezer össz-vissz ugyan, ennyit akkor is kibírna... de valószínű a szülei etetik ezzel, magukhoz akarják ragasztani.)
Ez most egyetlen dologra jó: kiderül, párod a párod-e vagy anyuci kicsi kisfia?
Ha ez utóbbi lesz, akkor még most koptasd le, mert soha nem lesz nyugodt életetek, állandóan meg fogják mondani, hogyan éljetek.
Ahogy a 17-es írta, most legalább kiderül a párodról, hogy a tiéd vagy anyucié!
Ha 200 felett keres, főleg nem indokolja semmi, hogy a szüleivel éljetek. Van önnálló keresetek, éljetek külön! Nehogy belemenj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!