Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg minek van így együtt,...

Tényleg minek van így együtt, ez milyen gondolkodás? Mit gondoltok? Mit mondanátok?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, 23-25évesek vagyunk, majd szeretnénk összeköltözni, de nekem még nagyon friss a munkahelyem. A szülei mondogatják hogy költözzek oda (havi 50ezerért megtehetném, ők így összesen 100ezret kapnának, mert barátomnak is ennyit kell adnia). Nemet mondtam és most a SZÜLEI vannak felháborodva (kezdik átragasztani a barátomra), hogy miért nem, jó lenne. MINEK VAGYUNK AKKOR EGYÜTT, ha nem költözök oda, milyen kapcsolat az ahol csak heti 3-4napot vagyunk együtt...

Ha odaköltözök a munkába se tudok bejárni (majd keresel másikat mondták...), abból amit adnánk saját hatalmas lakást lehetne fenntartani és nem 4en egy házban, két nő egy háztartásban nem fér meg igazán, ahol hallgathatjuk hogy ki csinálja a kertet stb.

Mások évekig vannak így...

Nálam az összeköltözés egy másik lakást jelen, ketten! Nem??

2016. jan. 9. 13:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos pofán röhögtem volna őket. Hihetetlen milyen emberek vannak.
2016. jan. 9. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy határozott nemet mondanék, és nem kérnék belőle. :) csak nehogy telebeszéljék a kisfiuk fejét, hogy jó lesz ott nektek..
2016. jan. 9. 14:01
 13/23 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon szuper érvek, én most még mindig a sokk alatt vagyok hogy ilyenek eszükbe jutottak! Felpontoztam mindenkit, persze írhattok még nyugodtan!

Most kb én is vagyok a rossz, hogy nem tetszik...

Sajnos nagyon mondják neki ezt és ő is azzal jött hogy nem tud más megoldást (elég jól keres pedig, bőven 200ezer felett, ha még el is veszítem a teljes állásomat, még próbaidőn vagyok, mellett van azért egy mellékálláson, havi 30ezer össz-vissz ugyan, ennyit akkor is kibírna... de valószínű a szülei etetik ezzel, magukhoz akarják ragasztani.)

2016. jan. 9. 14:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha akarna, találnátok olyan akár egy szobás kis garzont, ahol szépen tudtok élni, lakni, tervezni egyelőre. De ha már a párod ezzel jön, hogy nincs más megoldás, akkor igen, anyósék nála célt értek...
2016. jan. 9. 14:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó ég, eszedbe ne jusson. Nem tudom sírjak vagy nevessek azon, hogy 100 ezer ft-ot fizessek azért, hogy együtt élhessek az anyós-apóssal?! Nonszensz.
2016. jan. 9. 14:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Manipulatívak. Nem költöznék oda
2016. jan. 9. 20:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez most egyetlen dologra jó: kiderül, párod a párod-e vagy anyuci kicsi kisfia?

Ha ez utóbbi lesz, akkor még most koptasd le, mert soha nem lesz nyugodt életetek, állandóan meg fogják mondani, hogyan éljetek.

2016. jan. 10. 00:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Annó, nekünk semmit nem kellett volna beadni közösbe, még sem mentem bele, hogy saját szüleimnél lakjunk. Nagyon nem egészséges egy kapcsolatnak. Tuti a súrlódások. Azt azért gondold végig, a párodnak te kellesz, vagy a szülei.
2016. jan. 10. 06:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 17-es írta, most legalább kiderül a párodról, hogy a tiéd vagy anyucié!

Ha 200 felett keres, főleg nem indokolja semmi, hogy a szüleivel éljetek. Van önnálló keresetek, éljetek külön! Nehogy belemenj!!!

2016. jan. 10. 06:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az már nekik nem elég hogy a fiukat irányítsák, téged is az irányítás alá akarnak venni.
2016. jan. 10. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!