Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez szerintetek gaz?

Ez szerintetek gaz?

Figyelt kérdés
Anyosommal elek ,ket honapja nincs munkam ,egyebkent is 21 hos kismama vagyok.Tehat igy higy egy filler nelkul vagyok nem lenne gaz kerni anyosomtol parezer forintot ,hogy hazautazhasak a falumba a baratnomhoz?Eleg jol keres egyepkent ,a parom nem tud adni.
2015. dec. 2. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem megy a helyesirás ahogy a fogalmazás sem.Szókincs szinte nulla ahogy az értelem is.Azt sem fogod fel amit itt válaszolnak neked.Sajnálom a babádat már most.Újabb elpazarolt kis élet esély nélkül az alkotó nagybetűs ÉLETRE.Hol élsz ahol tanfolyam sincs????
2015. dec. 7. 14:41
 12/12 A kérdező kommentje:

nem kell igy leirni mindenkit ,föleg a babámat.attol ,hogy nekem nem sikerült ö még viheti valamire én minden erömmel ezen leszek te pedig örulj a tökéletes jo életednek ,az pedig hogy hol élek nem tudom hogy vág ide

köszönöm a válaszokar

2015. dec. 7. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!