Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez szerintetek gaz?

Ez szerintetek gaz?

Figyelt kérdés
Anyosommal elek ,ket honapja nincs munkam ,egyebkent is 21 hos kismama vagyok.Tehat igy higy egy filler nelkul vagyok nem lenne gaz kerni anyosomtol parezer forintot ,hogy hazautazhasak a falumba a baratnomhoz?Eleg jol keres egyepkent ,a parom nem tud adni.
2015. dec. 2. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

a nyakára szülsz és még pénzel is le akarod huzzni mert neki biztos sok van pláne azok után hogy eltart....

nem vagy semmi

2015. dec. 2. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

21 hónapja terhes vagy?:) (Gondolom hét akart lenni, de nem bírtam ki h ne tegyem szóvá.)

Szóval anyós teljes egészében eltart és még a szórakozásodat is vele finanszíroztatnád? A gyereket mégis miből akarod eltartani?! Ha valami történik anyóssal beadod árvaházba vagy mi?

Szórakozás helyett tanulásra kérj pénzt, ha már mindenképp muszáj valamire kérni, és végezz el legalább egy rövid tanfolyamot, van még pár hónapod a szülésig...

Ja és a fő kérdés, h miért nem barátnőd utazik meglátogatni ha te ilyen rosszul állsz?

2015. dec. 2. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
inkább ne
2015. dec. 2. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

a nyakára szülsz és még pénzel is le akarod huzzni mert neki biztos sok van pláne azok után hogy eltart....

nem vagy semmi

arra nincs pénzetek hogy haza utaz de egy csecsemöre lesz

2015. dec. 2. 21:03
 5/12 A kérdező kommentje:

elnezest igen ,het akart lenni.

mikor terhes lettem ,ok eroltetek nagyon hogy odavesznek magukhoz az iskolat otthagytam itt nincsenek tanfolyamok meg ilyenek

azert en akarok menni mert ott nottem fel es sok regi barat ,unokatesok es ha most nem.negyek akkor kitudja mikor

2015. dec. 2. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

És neked lesz gyereked??????

Tudod mit?

Állj anyósod elé, és mondd meg neki, ki akarsz ruccanni a barátnődhöz.

Végül is ő tart el. Lehet, nem is fog elengedni.

2015. dec. 2. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:

szóval

nem tanulsz

nem dolgozol

de szülsz

párod sincs pénze?

inkább add örökbe!!

2015. dec. 3. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Belezavarodtal 3 komment alatt, gyakorolj meg.

Először 21hkm vagy 2 hónapja nincs munkád, (várandósan nem szűnhet meg a munkaviszonyod hacsak nem próba időn voltal) majd eddig tanultál ...

Párodnak nincs pénze, neked nincs. Anyósod jol keres. Gratulálok, a te gyereked fogja majd kiírni 15-18 ev mulva hogy miert cseszte el anyám az életem....

2015. dec. 3. 11:27
 9/12 anonim ***** válasza:
ez nagyon durva...
2015. dec. 3. 17:45
 10/12 A kérdező kommentje:

nem vólt bejelentett munkám csak alkalmik .ezen mi a durva tudom nem tökély az életem de lesz még ez igyse

amugy itthon anyosnál minden munkát elvégzek a fa vágástol (igen meg most is) a wc pucolásig sajnálhatjátok öt de ilyen téren azér jól járt velem meg amig volt pénzem az utolsó fillérig háztartàsra költötem

2015. dec. 3. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!