Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Erre bárki jó lenne? Hogyan...

Erre bárki jó lenne? Hogyan értessem meg, hogy ez nem megy nekem?

Figyelt kérdés

Van egy 4 órás távmunkám, most keresek egy másik munkát is mellé. Páromat egyáltalán nem zavarja, hogy most csak 4 órás van, így én viszem az egész háztartást, pénzügyeket intézem, amire neki nem lenne ideje stb, szereti hogy rend, tisztaság, friss étel várja haza és este sok időnk van egymásra.

Anyósom munkanélküli több mint 15 éve, csak a segélyt kapja, szemétszedésre megy be az önkormányzathoz és mindig elmondja, hogy miért nincs normális munkám (a fordítás, otthoni munka nem munka szerinte)! Menjek el eladónak (neki ez a szakmája).

Legutóbb megpróbáltam, volt próbanap is és egyszerűen nem az én világom! Az már csak plusz hogy a meghirdetett munkaidő messze nem ért volna akkor véget, amikor kellett volna, sok-sok a munkakörhöz nem tartozó feladatokkal és engem is taszít a boltban, hogy "nem szabad egy pillanatra sem egyedül hagyni a vevő a boltban, mindig ajánlani kell valamit neki".

Így egy másik távmunkát vállaltam el.

Szerinte aki tud vásárolni, az tud eladni. Ez valóban így lenne?

2015. nov. 30. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"rászólnak ha nem csinálja."

Hátazmilyen...:DD Mert munkahelyre nem azért megyünk, hogy dolgozzunk? Sose értettem azt a felfogást, hogy elmegyek a munkahelyemre pihengetni. Természetesen nem mindenki született bolti eladónak. Ha te nem, akkor ne legyél az. Anyósoddal meg ne törődj. Ilyen munkamorállal maga az atyaúristen is magyarázhatna, akkor se érdekelne, mit mond.

2015. nov. 30. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolat az két személyes dolog, én is tök jól el tudnám rendezni mások életét, de nem teszem.

Ne csinálj olyan munkát, ami nem neked való, ki lehet mindent bírni, de ha van legalább kilátásban jobb, akkor inkább várj arra.

"tanítsam meg őt németül.." - aki tanulni tud, az tanítani is tud, (ahogy ő gondolja a világot) szóval tanítsa saját magát.

(Németországban meg pont az ilyenekre várnak... na ne!)

2015. dec. 1. 10:54
 13/13 A kérdező kommentje:

11: Látod, milyen jó is lenne és még fizetnének is érte! :D

12: Hála van, sőt azóta már csinálom és azt amit szeretek! :)

Tényleg, ez így is működik, hogy ha tud tanulni.. :D Ez jó!

Na igen, tuti ilyen munkaerőre van szükség mindenhol.

2015. dec. 1. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!