A pasim mellett nem megy a fogyózás, sőt még híztam is. Hogyan értessem meg vele, hogy ilyen alakkal fogynom kell (kép)?
Akkor is dagi voltam már mikor összejöttünk, de őt ez egyáltalán nem zavarta, Sőt, mindig próbál lebeszélni a fogyózásról, és ha látja, hogy igyekszem odafigyelni, akkor meg folyton dicsérget, hogy mennyire jó a fenekem meg a lábaim...
Ez nem túl motiváló, és mióta összejöttünk, fél év óta még híztam is (4 kilót), ráadásul mind a hasamra jött, elég durva a helyzet:
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez tetszik neki, nem veszi észre, hogy hájasra híztam??
Egy jó nagy adag akaraterő kell hozzá,semmi több. Engem a szüleim készítettek ki,hogy nem is vagyok kövér,miért akarok lefogyni,egyem meg a 3. tányérral is,nem szép aki sovány stb. Rohadt nehéz volt,de elengedtem a fülem mellett,még akkor is,ha sértődés lett a vége. Állj a sarkadra,jelentsd ki,hogy többé ez nem téma köztetek. (viszont ne tőle várj megerősítést,hogy szép vagy-e,meg fogytál-e már,inkább keress egy igaz barátnőt,akivel ezt megbeszélheted,tényleg ne beszéljetek a pasiddal erről többet,se pozitívat,se negatívat) Ha sütivel kínál,mondd h köszönöm nem kérek. Ha tényleg szeret,nem az ő érdekeit fogja nézni,hanem a tiédet. Nálad nem az van,hogy van 1 anorexiás csaj,aki siránkozik,hogy jajdekövérvagyok,hanem reális elvárásaid vannak magaddal szemben (le a kalappal előtted,hogy teszel az egészségedért,minden elismerésem)
Járj el edzeni,bicajozz,fuss,mozogj,súlyzózz,és mellette egyél egészségesen. Nálad ennyi bőven elég lesz, 2 év alatt tökéletes(nemvicc!) alakod lehet,ha tényleg komolyan veszed. Az emberek meg,akik le akarnak beszélni, csak magukkal törődnek,és elég sokan lesznek,mert általában irigyek,hogy neked van akaraterőd hozzá. Összesen ennyin múlik az egész, mindent bele^^
Mi van a hűtőszekrényedben? Hús és zöldségek?
Akkor nem hízol. Tejes kaják, kenyér, cukor? Akkor magadnak keresed a problémát, eleve nem kéne ilyeneket megvenni.
Hogy a párodnak mi tetszik, az talán magánügyetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!