A pasim mellett nem megy a fogyózás, sőt még híztam is. Hogyan értessem meg vele, hogy ilyen alakkal fogynom kell (kép)?
Figyelt kérdés
Akkor is dagi voltam már mikor összejöttünk, de őt ez egyáltalán nem zavarta, Sőt, mindig próbál lebeszélni a fogyózásról, és ha látja, hogy igyekszem odafigyelni, akkor meg folyton dicsérget, hogy mennyire jó a fenekem meg a lábaim...
Ez nem túl motiváló, és mióta összejöttünk, fél év óta még híztam is (4 kilót), ráadásul mind a hasamra jött, elég durva a helyzet:
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez tetszik neki, nem veszi észre, hogy hájasra híztam??
2013. márc. 14. 10:28
21/25 anonim válasza:
Miért nem lazítasz és élvezed a kényeztetést? Engedd el magad, és örülj, hogy így szeret a párod :)
22/25 anonim válasza:
Azért, mert ha így halad pár év múlva 100 kiló lesz és fogadjunk, hogy akkor már nem fog tetszeni annyira a pasijának:)
23/25 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van.. Hány kiló vagy amúgy?
25/25 anonim válasza:
Tételezzük föl, hogy egy idő múlva már kevésbé tetszik neki. Ha igazán szereti őt, akkor már könnyebben együttműködne vele nem? Így a későbbi esetleges fogyókúra is könnyebb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!