Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen étrend...

Szerintetek ilyen étrend mellett beindul a fogyás?

Figyelt kérdés
reggelire teljes kiörlésü rozs kenyér csirkemell sonkával valmilyen zöldséggel, az iskolába viszek egy almát és narancsot, abonett szeleteket és egy cerbona gyümölcsös csokit, ha hazaérek az iskolából 1-2 körül általában van főtt étel ami valamilyen hús vagy saláta, vacsira pedig vagy gyümölcssaltát vagy direkt ilyen witness müzlit eszem zsir szegény tejjel. Emellett csak vizet iszom, mellette napi 1 pohár 100%os gyümölcslevével. Heti 3x járok konditerembe... igazából nem vagyok az a kimondottan kövér lány, viszont az utóbbi egy két évben felcsuszott egy kis zsír a hasamra valamint a combjaimra, és szeretnék tőlük nyárra megszabadlni, ha ezt folytatom nagyából, mert persze 2-3 hetente van egy buli ahová elmegyek ahol szoktunk inni, valamint hétvégén ha anya süt valami sütit egy szelettel szoktam enni, akkor lefogyhatok nyárra? :) 17L 64 kg 163 cm
2013. febr. 25. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

BeindulHAT, de nagyon nagy benne a kérdőjel és félelmetesen pocsék. Az esélyeid is kicsik.. nem fogod tudni, hogy valóban zsírból fogysz, vagy hasznos szövetekből.

Miért ragaszkodsz a kenyérhez, cerbona csokihoz, müzlihez, tejhez? Ezek a legolcsóbb, legócskább kaják, nem is igazi táplálékok. Csomagolt szemét árcédulával, boltban árulva. Hihetetlen rossz választások. Akár még hízhatsz is tőlük, attól függ mennyit eszel, milyen az emésztésed, mekkora az anyagcseréd.. na most ha ilyeneket eszel, bízhatsz benne hogy évről évre rosszabb lesz, egyre hízékonyabb leszel.

Ha okos vagy, akkor zöldségekkel eszed a húsokat, gyümölcsöket illetve alternatív édességeket keresel, mert ilyen müzlis akármikkel nem lehet. A tejjel is mindenképpen vigyázz. Sajnos nem nyersz vele semmit mert zsírszegény, de a hormontartalma alááshatja még a fogyásodat, az egészségedet. Az egyetlen tejtermék, aminek értelme is van, az a tej zsírjából készül, vajnak hívják. Ez tulajdonképpen egészen fogyasztható, mert gyakorlatilag zsír és víz.

2013. febr. 25. 16:33
 2/12 A kérdező kommentje:

minek után 17 évig ezeken éltem nem valószínű hogy egy kis dobszóra letudok mondani a kenyérről, a tejről és valamifajta édességről.. egyébként úgy olvastam hogy a fehér kenyér ami nagyon hizlal és az ilyen barna rozs kenyér egézséges..

persze lehet nem egy tökéletes diéta de nem hiszem el hogy más emeberek minden létező ételt kizárnak az életükből... de egyébként ha ez se elég a fogyáshoz akkor inkább lesz rajtam egy kis zsírfelesleg :D

2013. febr. 25. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy gondolod.

De azt is vedd figyelembe, hogy az emberek többsége beteg, elhízott ami további betegségeket okoz náluk.

És az emberek utólag visszasírják a régi egészségüket.. ez alapján lehet, hogy megéri időben gondolkozni.

Egyébként ahogyan az emberek régen sem ettek kenyeret, ehhez híven ma is sokan nem esznek, egészségügyi okok miatt sem tejet, sem kenyeret.

2013. febr. 25. 17:31
 4/12 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy sokkal egézségesebbek akik nem esznek tejet se kenyeret, de azt viszont nem tudom elhinni hogy az életbe még csak azok adtak le 5-6 kilót akik ezeket az ételeket kizárták az életükből.. :)
2013. febr. 25. 17:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Na itt jövök én napi 1 szelet kenyeret simán megeszek és lássanak csodát fogyok... jéé... túlságosan szemellenzős vagy, ha valaki nem úgy csinálja amit Te a fejedbe veszel akkor az már tarthatatlan....
2013. febr. 25. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Hmm, lehet fogyni kenyérrel és tejjel, csak sosem lesz garantált eredmény. És miért akarna valaki értéktelen anyagokkal kalóriát bevinni, mikor tápanyagokkal kellene ellátnia a testét?

Nem arról van szó, hogy nem lehet olcsóbb.. élelmiszerekkel is fogyni, de megéri-e alacsonyan tartani a hasznos tápanyagbevitelt?

2013. febr. 25. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom hogy ebből zabálok be én is, de mértékkel lehet enni, és fogy is az ember. ha neki erre van pénze(mert nem biztos hogy a szülei tudnak neki adni külön)/kedve stb hadd egyen így. legalább próbál oda figyelni és nem egy almán akar élni egy nap.
2013. febr. 25. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Merthogy az alma is képes betegséget, elhízást okozni, növelni a bél áteresztő képességét, autoimmun folyamatokat, gyulladásokat generál? Mértékkel..
2013. febr. 25. 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:
nem nem erre gondoltam hanem más ha fogyózik akkor egész nap csak egy almát eszik. na ő nem ilyen.. végre valaki...
2013. febr. 25. 18:07
 10/12 A kérdező kommentje:
örülök hogy valaki egyetért velem :D tudom hogy koplalással nem lehet normálisan fogyni.. :)
2013. febr. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!