Szerintetek ilyen étrend mellett beindul a fogyás?
Figyelt kérdés
reggelire teljes kiörlésü rozs kenyér csirkemell sonkával valmilyen zöldséggel, az iskolába viszek egy almát és narancsot, abonett szeleteket és egy cerbona gyümölcsös csokit, ha hazaérek az iskolából 1-2 körül általában van főtt étel ami valamilyen hús vagy saláta, vacsira pedig vagy gyümölcssaltát vagy direkt ilyen witness müzlit eszem zsir szegény tejjel. Emellett csak vizet iszom, mellette napi 1 pohár 100%os gyümölcslevével. Heti 3x járok konditerembe... igazából nem vagyok az a kimondottan kövér lány, viszont az utóbbi egy két évben felcsuszott egy kis zsír a hasamra valamint a combjaimra, és szeretnék tőlük nyárra megszabadlni, ha ezt folytatom nagyából, mert persze 2-3 hetente van egy buli ahová elmegyek ahol szoktunk inni, valamint hétvégén ha anya süt valami sütit egy szelettel szoktam enni, akkor lefogyhatok nyárra? :) 17L 64 kg 163 cm2013. febr. 25. 16:18
11/12 anonim válasza:
Akkor a saját táplálkozásodat is nézd olyan szemmel, hogy ebédre eszel húst zöldséggel, reggel egy kis csirkemell sonkát és zöldséget, a többi ételed kenyér, cerbona, müzli, tej.
Tehát te sem állsz távol a koplalástól, nagyjából 1-1,5 minőségi étkezéssel, míg a többi pedig csak töltelék, nem?
Egyébként a csak gyümölcsöt fogyasztó nyersvegánok nem olyan betegesek. Nem jó amit csinálnak, de jobban járnak vele mint a müzli és tejevők a saját étkezési szokásaikkal. Holott nem kell sok ész a kizárólagos gyümölcsevéshez sem..
12/12 A kérdező kommentje:
jézusom, annyit irtam hogy van hogy vacsorára eszek egy kis tál műzlit, az is direkt ilyen célra kifejlesztett, nyilván nem egézséges de jobb mintha nesquket ennék.... az meg hogy mért kell cerbona szeletet ennem azért van mert 7 órát tanulok reggeltől délutánig majd mikor hazaérek kedzhetek tanulni megint 2-3 órát, és tök jól esne megenni egy kis csokit és szerintem még mindig jobb egy egy gyümölcsös cerbona szeletet eszek mintha egy mars-t vagy snikerset, 5 kg-ot akarok fogyni és kicsit javítani az étrendemen nem az Év Legegészésgebb embere címét megnyerni
2013. febr. 25. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!