A pasim mellett nem megy a fogyózás, sőt még híztam is. Hogyan értessem meg vele, hogy ilyen alakkal fogynom kell (kép)?
Akkor is dagi voltam már mikor összejöttünk, de őt ez egyáltalán nem zavarta, Sőt, mindig próbál lebeszélni a fogyózásról, és ha látja, hogy igyekszem odafigyelni, akkor meg folyton dicsérget, hogy mennyire jó a fenekem meg a lábaim...
Ez nem túl motiváló, és mióta összejöttünk, fél év óta még híztam is (4 kilót), ráadásul mind a hasamra jött, elég durva a helyzet:
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez tetszik neki, nem veszi észre, hogy hájasra híztam??
Amúgy nem bántásból, de tényleg kell fogyj pár kilót, mert ez most még mondjuk elmegy, de még hízol pár kilót és kifejezetten kövér leszel.
( És mi ez a kupi???)
Szia! :) Ne haragudj, lány vagyok, de válaszolok.
Tudod van az a mondás, hogy "Csak a kutyák játszanak a csontokkal, az igazi férfiak a telt idomokat szeretik". Ha a barátodnak így tetszel, akkor ne idegesítsen az, hogy éppen, felcsusszant az a fránya 4 kg, vagy éppen több. :) Egyébként... Miért nem jársz hastáncolni? Ahhoz ilyen alkat kell, amilyen neked van, olyan szépen karcsúsít, és meg is mozgat.
Hány kg vagy, és hány cm? Én hastáncolok lassan két hónapja, de én irigylem az alakod, ha ez megnyugtat egy picit. :)
döntened kell.
teszel az egészségedért,mert hiába a fiatalság bája,ez a testzsír százalék már elhízott kategória.
vagy maradsz egészségtelen,lusti és a fura ízlésű pasid vágyainak a tárgya.
Én így néztem ki tavaly mint te:) 90 kiló voltam,aztán elegem lett a folytonos beszólásokból amit a pasim haverjaitól kaptam meg másoktól, eldöntöttem hogy lefogyók... Tavaly júniusban kezdtem,és most vagyok 70 kiló. Még sokat kell,de megéri hidd el,jobban fogod érezni magad!:)
( nagyon szép a melltartód )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!