Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy zaklatással semmire se megy?
Elveszítettem a szüzességemet egy nálam fiatalabb sráccal és még jó néhány alkalommal együtt voltunk... Nincs semmi baj vele, mert nagyon helyes, udvarias, magabiztos, szinte tökéletes. Viszont mégsem lehetünk együtt és ezt képtelen elfogadni.
De hiába keres folyton, küld virágokat, ajándékokat... Nem szeretném, hogy ezt csinálja, így is elég nehéz ez.
Már próbáltam vele beszélni, hatástalan volt.
Mert nem lehet. Bonyolult, de én is szívesebben lennék mellette, mint ennyire ellen.
Viszont tudom, hogy semmi jó nem származna a mi kapcsolatunkból.
Nagyon egyszerű:
Megmondod neki, hogy megpróbáltátok. Nem bántad meg, de ez hosszú távon neked nem tetszik. Ennyi. Vége. Ha akar róla beszélni, meg tudod hallgatni, de nem fog megváltozni a véleményed. Lesz még az életében más nő is, aki az övé lehet, de nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!