Anyós (finoman szólva) kínos helyzetbe hozta a férjem. A családban kitört a balhé. Mit csináljak?
Anyós összejött a férjem és a bátyám egyik kollégájával.
A férjem összeveszett vele, anyósom a sógoromat hívta segítségül.
Erre a sógor is megharagudott anyósra.
A család szépen két táborra szakadt, és elvárják, hogy döntsek.
Én viszont valahol megértem anyósom, és nem tisztem elítélni, mert a gyerekeknek szuper nagyija.
Viszont tény, hogy esztelen, és morálisan megkérdőjelezhető...
Apóssal már 18 éve elváltak. Szóval megcsalás nem volt.
Mi az, ami morálisan megkérdőjelezhető? Nős a pasi?
Mi a franc köze van ahhoz a kollégáknak, hogy melyikük kivel kefél, ha azt a munkahelyén kívül teszi? Mi a fene beleszólása van a felnőtt gyereknek, hogy a régóta facér anyja kivel kefél? És miben kéne döntened, hogy nyilvános lefejezést vagy csak megostorozást érdemel-e az anyós? Atyaisten...nem hiszem el, hogy ilyen létezik, komolyan képes bárki ilyesmin problémázni?:D
Nincs húsz éves a srác.
Pucér fotók...
A fiúcska meg körbemutogatta őket a munkahelyen pénteken, hogy nézzétek ezt a milfet k#rogatom.
Valahol megértem anyósomat.
Az elmúlt fél éve brutális volt.
Betöltötte az ötvenet, 14 év után elhagyta az élettársa egy harmincéves nőért, csomót talált a mellében, beindult a klimax...
De ez azért elég gáz.
Hát nem tudom... Itt inkább a "fiúcskát" tudnám kiherélni, hogy mutogatja a nő fényképeit. Ez batárnagy bunkóság. Sőt, ha bele sem egyezett a nö, akkor sérti a személyi jogokat.
Inkább vele kéne elbeszélgetni. A kor meg nem számít.
Anyósodtól az a helytelen és felelőtlen döntés, hogy ilyen fiatalt, szinte gyereket választott a szexuális igényei kielégítésére.
És ebből fakad az össznépi felháborodás, mert a kisfiú kiteregette a szennyest, amit normális érett gondolkodású felnőtt nem tesz.
Sajnos valahol magának kereste a bajt és szerencsétlenségére be is ütött a lehető legkínosabb formában.
Én nem az anyóst büntetném, hanem a fiúkának verném be az arcát a férjed helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!