Anyós (finoman szólva) kínos helyzetbe hozta a férjem. A családban kitört a balhé. Mit csináljak?
Anyós összejött a férjem és a bátyám egyik kollégájával.
A férjem összeveszett vele, anyósom a sógoromat hívta segítségül.
Erre a sógor is megharagudott anyósra.
A család szépen két táborra szakadt, és elvárják, hogy döntsek.
Én viszont valahol megértem anyósom, és nem tisztem elítélni, mert a gyerekeknek szuper nagyija.
Viszont tény, hogy esztelen, és morálisan megkérdőjelezhető...
Apóssal már 18 éve elváltak. Szóval megcsalás nem volt.
Szerintem a férjed és a bátyád is tök nevetségesen viselkednek.
Én biztos nem csinálnék patáliát abból,hogy az anyám kivel dug.
Jó,nyilván a kis taknyos,egy "hülyegyerek",de nekem akkor is fura,hogy egy munkahelyen ilyenek mennek.
Mármint egy filmben elmegy,hogy idősebbek ezen nevetnek,vagy erre kaphatóak,de a valóságban én nem tudom elhinni,hogy ezen nevetnek az emberek.
Nekem,ha odajönne valaki ezzel hencegni,akkor annyit mondanék "oké",kb ennyi,nem adnám alá a lovat,meg főleg nem írkálnék a kollégámnak a facebookra ilyeneket.
Kicsit ahogy elolvastam felmerült bennem,hogy kamu a kérdés:)
Egy felnőtt nő szexuális élete ne legyen már családi ügy!
Hogy egy hülye, éretlen, képmutogatós gyereket talált, az meg legyen az ő kínja.
Ötvenes nő, és nem gondol rá, hogy a fényképezés nem tartozik a szexhez????
A ferje es batyja is lehetne elfogadobb. Pl. ha szivatjak, pl. Anyad szamat add mar meg kerdesre. mashogy reagalni,-Kerd el tole te en nem adhatom meg.
-Sajnalod tole?, vagy
Szerinted is jobb no meg 50 evesen is mint a te feleseged?
Szoval verekedes helyett inkabb mashogy kene lereagalni, s gondolhatod rengeteg irigye lehet a nonek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!