Nagyon sok a balhé a családban, és mindig rajtam vezetik le a feszültséget a szüleim, hogy adjam be nekik, hogy elköltözöm, de nem albérletbe, hanem végleg, és nem akarom, hogy utánam koslassanak, viszont balhé se legyen belőle örökre?
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Ha aggódsz a reakció miatt, ne adj alkalmat a reakcióra.
Mi kisbabával költöztünk el az anyóstól már vagy 10 éve. Tudtuk, hogy mikor megy el órákra, két autót előre odaszerveztünk, és mire hazaértek, már hűlt helyünk volt. Úgy viselkedett az anyós (após nem, de ez most részletkérdés), hogy ezt kellett tenni. Fél évig nem láthatta az unokát, aztán amikor láttuk, hogy magába szállt, akkor már engedtük.
Ez egy picit másik helyzet persze, de valóban így kell, aztán majd elgondolkoznak, hogy hogyan is kellett volna....
Én is azt mondom menj el, a saját érdekeidet nézd.
Az, hogy ők a szüleid egy biológiai tény, azt sugallja a társadalom, hogy hálásnak kéne lenned... persze, de nekik meg nem kéne téged piszkálni, és látod, őket nem érdekli, hát akkor Téged se érdekeljen.
SZóval nyugodt lelkiismerettel kezdd el a saját életedet! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!