Hogyan lehetne csillapítani a feszültséget? Anyós és a párom nem beszélnek egymással, csak kerülgetik a másikat.
Azzal kezdődött hogy az anyósom eléggé túlsúlyos. Tegnap este átjött hozzánk megnézni az esti filmet,mert az ő tvje nem jó. A párommal már akkor összevesztek,mert nem lehet tőle semmit megnézni,mert végig kommentálja a filmet. Be nem áll a szája. Közben ültő helyében megevett 2doboz csokis piskóta tallért. A férjem megjegyezte hogy nem kéne,mert így is elég kövér. Erre az anyósom megsértődött hogy ő nem kövér,csak meg van dagadva mindene,és vizes. Erre a párom:az agyad vizes.
Tényleg elég kövér,és nem foglalkozik vele hogy mikor mit eszik. Én nem szólok bele az ő vitájukba,de ez a feszültség már sok. Anyósom játssza a hattyú halálát.
Szerintem a férjed finomabban is fogalmazhatott volna,pl:
-Anyuka,aggódom a súlyod miatt,féltelek,hogy később kialakulhatnak emiatt szív és érrendszeri problémáid,magas vérnyomásod lesz..stb.
Ha "normális" az anyukája akkor ezt biztos figyelmességnek vette volna és nem támadásnak..
javíttassátok meg a tévét.
szerintem ezt ők elég régóta csinálják, már csak megszokásból is. nem fogsz tudni rajta változtatni.
Talán nem kell belefolynod, talán közéjük állhatnál, mert egyre rosszabb lesz a helyzet.
Javítsátok meg a tévét, és menjen kevesebbet.
"1 udvarban de külön házban lakunk,miután egyedül maradt ez tűnt ésszerűnek!"
az ésszerűség ott kezdődik, hogy olyan messze költözöl a szülőktől, hogy már nem lehet papucsban átmenni.
így csak a megszoksz vagy megszöksz maradt.
Én kövér disznónak hívom magam. 173/80. De ha bárkinek elmondod hogy túlsúlyos, általában letámad, nem magába fordul mint én, hogy nem kellene ennyit falni! Anyósod egy dagadt disznó, a férjed pedig bunkó. de lehet hogy a kommentelés hozta ki belőle!
Vegyetek neki egy TV-t! A kapcsolatotok megér ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!