Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan kezelnétek ezt?

Ti hogyan kezelnétek ezt?

Figyelt kérdés

A történet röviden, hogy adott férjem családja, akik mindig vesznek szép dolgokat ünnepek alkalmából és áthívnak ebédre, szóval minden szép és jó,de minden egyes alkalommal apósom szurkál valamivel, amik kis dolgok,de emiatt már kedvetlenül megyek át hozzájuk.

Például a csikizés a mániája és egy idő után már zavaró volt, ezért szóltam hagyja abba(persze viccelődve) és azóta még jobban rákattant, a másik mindig szóban valahogy megsért vagy engem szól le vagy az öcsémet, mondjuk mondom :"annyi hülyeséget mondtam már", mire ő "óó igen te sok hülyeséget tudsz mondani".

Ezek ráadásul nem bántanának, ha mindenkivel ilyen lenne,de érdekes módon sógorom feleségével ezt soha nem csinálja, szinte már udvarias vele. Férjemmel ha pedig közlöm legalább finoman jelezze apja felé, hogy nem kell szeretni,de a rossz favicceit mellőzze, akkor rándít egyet a vállán és annyival letudja ő már csak ilyen(a családban amúgy mindent a férjem csinál meg míg az agyon dicsért sógor egy kalapácsot sem fogott soha a kezében és soha nem hajlandó segíteni).

A kérdésem tehát az, hogy van e olyan akinek hasonló problémái vannak vagy ha nincs is hogyan oldaná ezt meg?

#após #sógor #favicc #súrlódások
2015. okt. 21. 09:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%

Nekem volt ilyen, szószerint ezt mondtam: elegem van abból, hogy az én káromra, az én földbedöngölésemmel akarjátok magukat szórakoztatni, úgyhogy részemről befejeztem a kapcsolattartást.

Néhány hónappal később meg még ők akarták visszakönyörögni magukat, hogy legyünk jóba. Nem vagyunk. Csak karácsonykor látnak, és alig beszélek pár szót velük. Én így szuperül érzem magam őket meg leszarom. Évekig voltam a kis nyomi, aki miattuk szarul van, többet nem leszek. Vannak az életemben más örömteli kapcsolatok, nem szorulok rájuk. A férjem meg mehet, ha akar, ahhoz nekem semmi közöm, de amúgy nem jár sokat ő sem.

Azért csinálják ezt veled, mert lehet. Mert úgy is mindig mégy mint egy hülye, úgyis hagyod, a férjed is hagyja stb.

2015. okt. 31. 15:33
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
Ja és a különbség az, hogy nálunk a férjem azért nem hagyta annyiban a dolgot, ezért egy idő után elkezdték úgy intézni, hogy ő sose hallotta, miket mondanak, mert hogy ne panaszkodjon. Mivel tudták, hogy én úgy is "nyuszi" vagyok és nem fogok szólni, hogy ne legyen miattam konfliktus.
2015. okt. 31. 15:35
 23/24 anonim ***** válasza:
32%
Én ugy gondolom, a te apósod szeret, kedvel téged. A sógornőd pedig nem. Mivel ott van gyerek, ezért nem akarják a másik menyüket megbántani, de te felnőtt vagy, olvass be a sógornődnek, ne arra várj hogy majd megvéd valaki. Nekem az ex-apósom volt a világ legjobbja, boldog lehet az a lány akinek ő lesz az életében az apósa, humoros, kedves.
2015. nov. 3. 12:09
 24/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem, ha ilyen komolytalan problémákat nem tudsz/tudtok megbeszélni, megoldani, egyáltalán hogy gondoltok még gyerekvállalásra? Mert az aztán nem egyszerű menet.

A férjeddel nézzétek meg a Lavina c filmet, szerintem magadra ismersz benne.

2015. dec. 27. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!