Anyósom ajándékba ígérte néhány műszaki cikkünket az új párja lányának. Tényleg oda kéne adnunk?
Kb fél éves laptopról és két okostelefonról van szó (6-7 hónaposak).
Anyósom 3 hónapja jár a párjával, annak van egy 25 éves lánya. A lány nem dolgozik, nem tanul. Kényelmes neki hogy otthon apuci eltartja. Elromlott a telefonja, és az asztali gépe is "lassú" már.
Anyós persze kapott az alkalmon, és hogy bevágodjon, neki ígérte a mi cuccainkat.
Minket meg sem kérdezett. Ma jött az sms, hogy pénteken jönnének a lánnyal a holmikért.
Anyós új párját egyszer láttuk, a lányról csak 1 képet láttunk az interneten.
Hívhattok anyagiasnak, de én nem szívesen adnék oda semmit.
Az én unokahúgomnak is szüksége lenne laptopra, igaz ő megdolgozik érte. Másnak meg csak úgy az ölébe hullhat?
Milyen alapon merül fel benned, hogy oda kellene adnod egy idegennek a saját holmitokak, csak mert az anyós kitalálta?
Én biztos megmondanám neki, hogy hova menjen az sms-sével, nemhogy még nekiállok történeteket kitalálni, nehogy megsértődjön. A férjed mit szól ehhez? Miért nem teszi helyre a saját anyját?
Egy másodpercre sem jutna eszembe, hogy bármit odaadjak az aktuális pasi lányának, sőt az ajtót sem nyitnám ki, amikor jönnek.
nem kell hazudni, mert akkor azt hiszi, máskor is pofátlankodhat így. szerintem legyetek őszinték, de persze azért ne bunkó stílusban osszátok ki.
a fejleményekre meg én is kíváncsi vagyok :D (sajnálom, ilyenek az emberek, kíváncsiak :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!