Anyósom ajándékba ígérte néhány műszaki cikkünket az új párja lányának. Tényleg oda kéne adnunk?
Kb fél éves laptopról és két okostelefonról van szó (6-7 hónaposak).
Anyósom 3 hónapja jár a párjával, annak van egy 25 éves lánya. A lány nem dolgozik, nem tanul. Kényelmes neki hogy otthon apuci eltartja. Elromlott a telefonja, és az asztali gépe is "lassú" már.
Anyós persze kapott az alkalmon, és hogy bevágodjon, neki ígérte a mi cuccainkat.
Minket meg sem kérdezett. Ma jött az sms, hogy pénteken jönnének a lánnyal a holmikért.
Anyós új párját egyszer láttuk, a lányról csak 1 képet láttunk az interneten.
Hívhattok anyagiasnak, de én nem szívesen adnék oda semmit.
Az én unokahúgomnak is szüksége lenne laptopra, igaz ő megdolgozik érte. Másnak meg csak úgy az ölébe hullhat?
Dehogy kene, ez a tietek vagy max csak X összeg ellenében adnám oda :D
Es pont lesz_arnam, hogy az anyós új pasijának mi van a lányával ( mar persze, ha nem egészségügyi probléma, de ez...oldja meg úgy, ahogy akarja)
Ne legyetek mar toketlenek, hogy csak hazugsaggal tudjatok leszerelni anyost, amikor a sajat tulajdonotokrol van szo. Elobb-utobb helyre kell tennetek, mert ha ilyen tipus, akkor lesz meg par huzasa...
Persze a ferjed dolga lenne, hogy elbeszelgessen vele.
Eszem megáll, komolyan. Egy 20 éves, kopott, szakadt plüssmackót nem jutna eszembe odaígérni oda valakinek, ami más tulajdona.
Úgy megpróbáltam elképzelni, hogy anyósod hogyan reagálna, ha dobnál neki egy SMS-t, hogy egyik barátnőd költözik otthonról, nincs bebútorozva a leendő albérlete, ezért odaígérted neki az ülőgarnitúrájukat, a mikrohullámú sütőjüket és egy fiókos szekrényt, csütörtök délutánra sikerült a kisteherautót megszervezni a fuvarhoz, legyen szíves legyen otthon, amikor felugrotok a cuccokért. :-))
Attól függ, ha ő vette ezeket akkor végülis megteheti mert ő fizetett érte (akár milyen k.csög ség is de ő vette)
Ha viszont ti akkor semmi köze hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!