Úgy érzem én csak "vagyok" a családba. Kaphatnék néhány tanácsot?
Ez egy nagyon nehéz helyzet. Az alapprobléma ugyebár az, hogy mivel te vagy az idősebb, simán megmondhatnád tesódnk, hogy álljon le, csak sajnos a család mellette áll.
Szerintem az lenne a legtisztább, ha leülne az egész család és elmondanád nekik, hogy neked ez a problémád és ez jó lenne, ha változna. Feltéve, ha vevők lennének a dologra. Ha nem, akkor a leghatásosabb módszer az lenne, ha egyszer úgy várnád őket itthon, hogy összepakolva cuccaid és közölnéd velük, hogy utolsó lehetőség, hogy változzanak a dolgok, ha nem, akkor mész, de akkor onnantól fogva ne is számítsanak rád semmiben se. Ilyenkor azért még a legszigorúbb szülőkben is megfordul az, hogy itt van vesztenivaló rendesen.
Sírni meg sosem ciki (az írásból nem derül ki, hogy férfi vagy nő vagy-e, de férfiként sem az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!