Kinek milyen a kapcsolata apósával, anyósával?
Olyan semmilyen, nem keresem őket, és ők sem engem.
A férjem ritkán jár hozzájuk, évente egyszer talán elkísérem, de akkor is csak pár órára.
Eleinte nagyon jóban voltunk. Anyós úgy kezelt, mint a lányát, magukhoz édesgetett, konkrétan odaköltöztetett mondván, nyugtom lesz és még spórolni is tudunk.
Az idilli hangulat egy hónapig tartott, utána én lettem a házicseléd. Én takarítottam, ők mocskoltak, egy tányért se tettek odébb maguk után.
Minden reggelem munka előtt nagytakarításról szólt, de mire hazaértem, nem volt látszatja. Hónapokig tűrtem, majd szép lassan leálltam, csak magam után tettem rendet. Ekkora kezdődött a mocskolódás a hátam mögött, hogy milyen rendetlen nőszemély vagyok, és még a nyakukon is élek (?).
Megbeszéltük, hogy kicsit távolabb kerülünk egymástól, anyósom felajánlotta a kertben lévő kis házacskát amit após csak fészernek használt, újítsuk fel, költözzünk oda.
Hitelt vettünk fel, megcsináltuk a házat, mire kész lett, após rájött, hogy mégiscsak igényt tart rá. Két hónap alatt kitúrt minket olyan ügyes kis praktikákkal, mint ablak alatt üvöltő rádió vasárnap reggel fél 6kor, és hasonlók... albérletbe költöztünk inkább.
Nem fizettek v issza egy fillért sem, a hitelt azóta is nyögjük, ráadásul úgy, hogy ők ajánlották, hogy lakjunk ott, nem kényszer megoldás volt!
Emiatt, és anyós kétszínűsége miatt egyszerűen nem vagyok rájuk kíváncsi, és valahogy a férjem is kiábrándult belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!