Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy a férjem az...

Normális, hogy a férjem az anyja képét kirakta a kulcstartójára?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk házasok 3 szép gyermekünk van.Tegnap be akartam csukni a bejárati ajtót,de nem találtam a saját kulcsomat.Nyúlok a párom kulcsáért,hát rendesen lesokkolt,hogy az anyósom képe van kitéve rá,a másik oldalon pedig a két testvéréé.Nekem anyám külföldön van anyám és két testvérem is,de eszem ágában nem lenne,hogy kitegyem őket a kulcstartómra.Szerintem ez elég bizarr és sértő is rám nézve.Vagy csak én érzem így?Ha rákérdeznék tuti az lenne a válasz:Nem szerethetem anyámat?Remélem a kollégái hülyére cikizik érte.
2015. aug. 22. 09:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
78%
Itt néhánynak elgurult a gyógyszere. Utálni kéne a saját anyját, és elégetni a fényképeit, mert a ti anyósotok lett? Az ilyen besavanyodott, irányításmániás sárkányok szoktak 40 évesen hoppon maradni, mert a férjnek elege van a hülyeségeitekből!
2015. aug. 22. 19:50
 52/66 anonim válasza:
51%
Te nem kicsit lehetsz beteg. Az anyja adott neki életet, nevelte fel, nem te, ha ezt nézzük te huszadrangú vagy ilyen téren, inkább szerencsésnek kéne érezned magad hogy hajlandó volt az életét összekötni veled. Bár ebből a kérdésből úgy látom hiba volt.
2015. aug. 22. 20:17
 53/66 anonim ***** válasza:
81%
kedves kerdezo már nem azért de ezt a kérdést kérdésként tetted fel vagy csak arra hogy a saját velemenyedet visszahalld?
2015. aug. 22. 21:58
 54/66 anonim ***** válasza:
30%

Attól, hogy én utalom az anyosomat még nem normális ez a történet. Gondoljatok már bele! Felnőtt családos férfinek az anyja a kulcstartóján! Kicsit beteg! Meg az itt kommentelők nagy része...

szobrot ne emeljen a kérdező az anyósnsk, mert neki köszönheti a férjét? Elmebeteg bagázs...

2015. aug. 22. 22:00
 55/66 anonim ***** válasza:
85%
Családos férfiként írom, hogy ez így furcsa. Nekem is vannak fényképeim a szüleimről/testvéreimről,de a kulcstartómon a gyerekeim vannak meg a tárcámban is(ott a feleségemről is van egy kép). Nagyon szeretem a szüleim,testvéreim, a feleségem is remekül kijön velük,de prioritást már ők élveznek,értük kell felelnem, velük vannak közös céljaim stb.,attól függetlenül, hogy bármiben támogatnám/segíteném anyáékat. Önmagában szerintem akkor nem lenne gáz,ha az anyjáék mellet,mondjuk a másik kulcstartón meg ti lennétek a gyerekekkel,úgy okés,de hogy csak ők az fura. Apróság, szerintem a férjednél ennek nem sok jelentősége van,de én is néznék,ha a feleségemnél az anyjáék lennének kirakva és ha még rólam nem is,de a gyerekekről meg semmi.
2015. aug. 22. 23:28
 56/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Elgondolkodtató!Minden esetre lehet,hogy anyósom nevelte fel a páromat,de urambocsá én meg az ő három gyermekét nevelem akiket mellesleg a kedves mama le sem sz...ik.Direkt nem mondtam semmit anyósomról,mert nem akartam ,hogy azt lássák ki ebből a dologból,hogy én utálom anyósomat,de így a végére még elmondom,kiderült tényleg anyosomtól kapta a párom a kulcstartót és Ő akarta,hogy a párom hordja mindíg magánál a "családját"!Viszont azt is hozzáteszem mi minden évben csináltatunk az unokáiról fényképeket amiből minden évben ő is kap,bezzeg ő nem teszi ki az unokáit,sem falra,sem a vitrinbe,egyik gyerekem fényképét sem láttam még az egész házban sehol.
2015. aug. 23. 00:53
 57/66 anonim ***** válasza:
64%
Biztos voltam benne, hogy a kedves mama a hunyó. Csak várj, kaptok még tőle családi fotós díszpárnahuzatot, vagy falvédőt is:D
2015. aug. 23. 02:59
 58/66 anonim ***** válasza:
20%
Mamától kapta - hihető. Mindenáron anyósból akarsz sárkányt, férjből meg papucsot csinálni, csak hogy igazolni tudd a beteges féltékenységedet. Szánalmas.
2015. aug. 23. 06:48
 59/66 anonim ***** válasza:
82%
Kérdrző! Anyósom ilyen tílus mint a tiéd. Ha szereted a férjed el kell fogadnod, mert megváltozni sajnos nem fog, ahogy az enyém sem...
2015. aug. 23. 11:18
 60/66 anonim ***** válasza:
95%
az anyósom meg a kutyái fényképét hordja kulcstartón, na bumm nagy ívben letojnám kinek a képét tartja magánál amíg az nem a szerető képe és családon belül van :D
2015. aug. 24. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!