Normális, hogy a férjem az anyja képét kirakta a
kulcstartójára?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk házasok 3 szép gyermekünk van.Tegnap be akartam csukni a bejárati ajtót,de nem találtam a saját kulcsomat.Nyúlok a párom kulcsáért,hát rendesen lesokkolt,hogy az anyósom képe van kitéve rá,a másik oldalon pedig a két testvéréé.Nekem anyám külföldön van anyám és két testvérem is,de eszem ágában nem lenne,hogy kitegyem őket a kulcstartómra.Szerintem ez elég bizarr és sértő is rám nézve.Vagy csak én érzem így?Ha rákérdeznék tuti az lenne a válasz:Nem szerethetem anyámat?Remélem a kollégái hülyére cikizik érte.
Mondd, kérdező, te egyébként mennyire ismered a férfiak lelkivilágát? Különös tekintettel a párodéra?
Egy pasi (nagyon kevés kivételtől eltekintve) nem fordít arra energiát, hogy beszerezzen megfelelő fényképeket, bemenjen egy üzletbe és kulcstartót csináltasson belőle. Ha fityeg valami a karikán, azt ajándékba kapja, esetleg meglátja véletlenül kirakva és pikk-pakk megveszi. Nem is érdekli különösebben, hogy mi az, ami a saját kulcscsomóját segít megkülönböztetni a többitől, kivéve, ha praktikus eszköz (pl. sörnyitó), vagy valami nagyon menő dolog, de azt is inkább csak tizenéves kiscsikó korában.
Ha annyira zavar ez a dolog, cseréld ki a fotókat a kulcstartóban. Nagy összegben merek fogadni, hogy ő maga észre se fogja venni.
2015. aug. 22. 14:04
43/66 anonim válasza:
Én sem látok ebben semmi kivetnivalót, az viszont szomorú, hogy kifejezetten várod, hogy a társadat kicikizzék. Veletek él, titeket lát mindennap, a "régi" családját meg nem. Ha már a Bibiliából idézel-ugyan ezt nem mondják az esküvőn- a "tiszteld anyádat, apádat" parancsolat a házasságot követően sem veszíti érvényét.
Amennyiben tényleg kiplakátolja a rokonaival a hálót, a mamához megy naponta ebédelni, vagy szentélyt állít, feltétlen kérj segítséget. Addig csak egy kötözködő feleség képében tűnsz fel ilyen kérdésekkel, akkor is, ha nem vagy az.
2015. aug. 22. 15:09
44/66 anonim válasza:
A kérdező kapott bőven támadó és támogató kommenteket is. Én egyiket se írnám,mert egy csomó részletet nem írtál le. Nem mindegy, ha a férjed egy felelőségteljes,felnőtt ember, aki szeret titeket,megtesz a családjáért mindent, nem anyuci szoknyája mellett ül, nem beszélnek/találkoznak naponta órákat/órákig, nem az anyja véleménye alapján alakítja az életét, hanem veled beszéli meg döntően a dolgokat stb. és esetleg kapott egy ilyen kulcstartót ajándékba és te ebből problémát csinálsz, az ultra gáz. Valamelyik válaszoló írta, hogy a pasik nem szeretnek ilyenekkel vacakolni,ezt az én férjemen is megtudom erősíteni, halvány lila fogalma nincs ezekről.:D Ha viszont mama pici fia a férjed(igen erősen beleszól az életetekbe,rengeteget van nála,az ő véleménye a döntő,nem a kettőtöké és még sorolhatnám a jeleket) és úgy hordja ezt a kulcstartót na akkor a kiakadás jogos,de inkább olyan csepp a pohárban alapon,remélem érted,hogy mire gondolok. Mert nagyon nem mindegy a kettő.
2015. aug. 22. 15:32
45/66 anonim válasza:
Utolsó voltam, szeretném megkérdezni, hogy miért lettem lepontozva,mi rosszat írtam? A lepontozó(aki szerintem nem a kérdező) szerint a két eset talán ugyanaz,hm?
2015. aug. 22. 15:48
46/66 anonim válasza:
Nyugodj meg kérdező, hiába verik itt sokan a nyálukat, hogy persze, természetes, mit képzelsz te magadról, mert fordított esetben ők lennének egy ennél apróbb probléma miatt sokkal jobban kiakadva, mint te. Csak névtelenül játsszák itt az agyukat, mert ugye azt könnyű.Azért nem érdemes ide kérdést kiírni, mert úgyis a legtöbb csak támadás, itt élik ki magukat. Lehet lepontozni majmok, ez az egyetlen fegyveretek itt :D
2015. aug. 22. 16:30
47/66 anonim válasza:
44. Hagyd rájuk, mindent lepontoznak, teljesen jól összefoglaltad a lényeget!
2015. aug. 22. 16:33
48/66 anonim válasza:
Atyam! Most még azt sem lehet mondani, hogy itt mindenkit megsütött a nap? Persze, hogy nem normális! Bizarr!
Én idegbajt kapok anyósom puszta gondolatára is. Nem is tudom elképzelbi, hogy reagálnék egy ilyen lépésre... biztos kiakadnék, ha a mama nem mindennapi gyönyörű feje figyelne a férjem kulcsán... huu. Még a hideg is kiráz a gondolatra.
2015. aug. 22. 19:03
49/66 anonim válasza:
"Atyam! Most még azt sem lehet mondani, hogy itt mindenkit megsütött a nap? Persze, hogy nem normális! Bizarr!
Én idegbajt kapok anyósom puszta gondolatára is."
ha te utálod anyóst, akkor a fiának is kell? Sőt mindenkinek utálnia kell az anyját? Kit is sütött meg a nap?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!